İnsta Pro güvenilir midir?

Alonexecution

Hectopat
Geçen günlerde böyle bir program keşfettim. Normal Instagram'da yapamadığımız birçok şeyi yapabiliyoruz. Acaba güvenilir midir?

InstaPro'yu bilmem ama bir yıldır InstaAero kullanıyorum, sadece bir kere Instagram'dan yasaklandım o da birisine "Hey" yazdıktan sonra bir anda oldu sonra itiraz ettim ve hesabım geri açıldı.

Ben hem whatsapp hem de instagramı uzun yıllar değişik programlardan kullandım. Herhangi bir sorun yaşamadım ama sonuçta adamalrın modifiye ettiği programlar şifreleri vs almış olmaları muhtemel. Bunun bilincinde olup kullanmak lazım bu tarz APK'ları

Ben InstaPro kullanıyorum. Özellikeri gayet iyi ve uzun zamandır sorun çıkarmadan çalışıyor. Fakat güvenilir olup olmadığını bilmek için kodlarını bilmemiz lazım. Tam olarak nasıl yazıldığını bilmediğimiz için cevap vermek mümkün değil. Ama muhtemelen bilgi topluyor olabilir.

Ne tür bilgileri?
sifre tarzi bilgilermi arkadaslarla olan fotoğraflar vs olan bilgilermi

Bence hiçbiri güvenli değil ancak diğer uygulamalara göre bence. daha güvenli çünkü diğer uygulamalar instagram hesabınıza giriş yapmanızı ister.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…