J jeUlSOOn Centipat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bu seni hiç alakadar etmez... 17 Mart 2020 #1 Recep Baltaş dedi: Pre-release, genel kullanıma sunulmamış sürümler oluyor, sürüm-öncesi anlamında. Vibranium, marvel evrenindeki hayali elementlerden biri. Microsoft içeride her ne kadar bunu kullanıyor olsa da telif hakkı dolayısı ile bunu açıkça söyleyemeyebilir. Genişletmek için tıkla... Abi ben geccenin.gozleri. İnstagram'dan banımı açar mısn? Söz uslu duracağım. Abi cevap yazıyorsun değil mi? Abi cevap yazıyorsun değil mi? Hehehehe... Artık alıştım. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2020
Recep Baltaş dedi: Pre-release, genel kullanıma sunulmamış sürümler oluyor, sürüm-öncesi anlamında. Vibranium, marvel evrenindeki hayali elementlerden biri. Microsoft içeride her ne kadar bunu kullanıyor olsa da telif hakkı dolayısı ile bunu açıkça söyleyemeyebilir. Genişletmek için tıkla... Abi ben geccenin.gozleri. İnstagram'dan banımı açar mısn? Söz uslu duracağım. Abi cevap yazıyorsun değil mi? Abi cevap yazıyorsun değil mi? Hehehehe... Artık alıştım.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 17 Mart 2020 #2 Tarih vereyim sana, 1 Haziran 2020'de açarım banını. Bu süre zarfında da bir kitap oku, olgunlaş.