Instagram 1 hesaba giriş yaptım 4 hesap birden geldi

Makaleler
2
Yer
İstanbul/Gaziosmanpaşa
Merhaba, kız arkadaşımın 2. hesabına giriş yaptım fakat tanıdığım ufak bir araba sayfası da dahil olmak üzere 4 hesaba birden giriş yaptım. Nasıl oluyor bu? Diğer 3 hesap da "fake" hesapları çünkü önceden görmüştüm, biliyordum. Cidden çok şaşırdım özellikle o tanıdığım araba sayfasını görünce? Nasıl oluyor, kafam almıyor.

Ben de bu noktaya takıldım. Sallayın ya ayrılın ve sevgili yapmayın bu işler boş.
Ben alıştım gibi hocam ya. Hani biraz özele giriyor gibi ama ilkiymişim. (kızlık olarak değil.) İlk başta cidden inanmadım ama günler geçtikçe belli ediyordu. Biliyorum, imkansız gibi hele bu devirde zorla ilgi isteyen kızlar varken böylesine denk gelmek...

Ben alıştım gibi hocam ya. Hani biraz özele giriyor gibi ama ilkiymişim. (kızlık olarak değil.) İlk başta cidden inanmadım ama günler geçtikçe belli ediyordu. Biliyorum, imkansız gibi hele bu devirde zorla ilgi isteyen kızlar varken böylesine denk gelmek...
Bende ilki olduğum kızla sev oldum ama pek önermem. Genel de ilk sevgilisi olduğun için senden ayrılmak istemiyor ve fazla bağlanıyor bunun kötü yanı ise istediğin her şeyi yapıyor. Belki ikinci isen? Hala akıllanmamış ise? Sonuçta her şeyi kabul ediyor ikincisi olmak pek doğru seçenek değil gibi. Haa şunu belirtmek lazım sanki diğer kızlar çok farklı (şahsi fikrimdir katılmak zorunda değilsiniz)...

Evet hocam fazla bağlanıyor bunu çok hissediyorum ama hani bir dediğimi iki etmiyor "Ayrılmak istersen anlarım" demesi bile sıkmamak için. Bilmiyorum hocam ya, telefona mı yanayım kızın yaptığına mı. Araba grubundaydım arkadaşlarla, konuşmaların bildirimi ona gitmesin diye hesabı vermemiştim, bunun için kıskanıp hesap açıp gruba girmiş. Biraz akıllansın öyle tekrar konuşacağım.

Evet hocam fazla bağlanıyor bunu çok hissediyorum ama hani bir dediğimi iki etmiyor "Ayrılmak istersen anlarım" demesi bile sıkmamak için. Bilmiyorum hocam ya, telefona mı yanayım kızın yaptığına mı. Araba grubundaydım arkadaşlarla, konuşmaların bildirimi ona gitmesin diye hesabı vermemiştim, bunun için kıskanıp hesap açıp gruba girmiş. Biraz akıllansın öyle tekrar konuşacağım.
Tuhaf, inşallah ayrılmazsın 7+ ay çöp olmasın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı