T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.921 Makaleler 1 Çözümler 14 5 Ağustos 2024 #11 Ya gidip uygulamayı aç kapa yaptım, açılmıyor şuan. 717525 dedi: Hangi hattı kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... PTTcell.
Ya gidip uygulamayı aç kapa yaptım, açılmıyor şuan. 717525 dedi: Hangi hattı kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... PTTcell.
7 717525 Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 926 Çözümler 3 5 Ağustos 2024 #12 Turkish Delight dedi: Ya gidip uygulamayı aç kapa yaptım, açılmıyor şu an. Pttcell. Genişletmek için tıkla... Normal Pttcell Avea altyapısını kullandığı için girebiliyorsunuz ama tek mesaj atabilirsin.
Turkish Delight dedi: Ya gidip uygulamayı aç kapa yaptım, açılmıyor şu an. Pttcell. Genişletmek için tıkla... Normal Pttcell Avea altyapısını kullandığı için girebiliyorsunuz ama tek mesaj atabilirsin.
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.921 Makaleler 1 Çözümler 14 5 Ağustos 2024 #13 717525 dedi: Normal Pttcell Avea altyapısını kullandığı için girebiliyorsunuz ama tek mesaj atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam, artık o da olmuyor. Az önce mobil veri ile çalıştı yenilediğimde falan son gönderiler geldi, yorumlarda açılıyordu ama aç kapa yapınca geri eski haline döndü.
717525 dedi: Normal Pttcell Avea altyapısını kullandığı için girebiliyorsunuz ama tek mesaj atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam, artık o da olmuyor. Az önce mobil veri ile çalıştı yenilediğimde falan son gönderiler geldi, yorumlarda açılıyordu ama aç kapa yapınca geri eski haline döndü.
adanaliheidideros Attopat Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Ağustos 2024 #14 noclip dedi: Şu an kapalı vaziyette. Ama ben nedense PC üzerinden girebiliyorum. VPN yok. Genişletmek için tıkla... Hocam PC üzerinden nasıl girdiniz acaba herhangi bir VPN'ya da DNS olmadan mı?
noclip dedi: Şu an kapalı vaziyette. Ama ben nedense PC üzerinden girebiliyorum. VPN yok. Genişletmek için tıkla... Hocam PC üzerinden nasıl girdiniz acaba herhangi bir VPN'ya da DNS olmadan mı?
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.921 Makaleler 1 Çözümler 14 5 Ağustos 2024 #15 Şuan mobil veriyle erişebiliyorum.
noclip Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.771 Çözümler 7 5 Ağustos 2024 #16 adanaliheidideros dedi: Hocam PC üzerinden nasıl girdiniz acaba herhangi bir VPN'ya da DNS olmadan mı? Genişletmek için tıkla... PC'de de mobilde de aynı internetle giriyorum mobilde akış yenilenmezken PC üzerinden Instagram'a sorunsuz bir şekilde girebiliyorum.
adanaliheidideros dedi: Hocam PC üzerinden nasıl girdiniz acaba herhangi bir VPN'ya da DNS olmadan mı? Genişletmek için tıkla... PC'de de mobilde de aynı internetle giriyorum mobilde akış yenilenmezken PC üzerinden Instagram'a sorunsuz bir şekilde girebiliyorum.
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.921 Makaleler 1 Çözümler 14 5 Ağustos 2024 #17 Mobil veri ile girebiliyorum, wifi ile hala olmuyor. Yarın açılır bence.
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.293 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #18 Saat 24.00 Durum: Kapalı.