HD4450 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 2.262 Çözümler 6 11 Temmuz 2022 #1 Geçen sinirlenip silmiştim yeniden açma kararı aldım. Yükledim, açmaya çalışınca beyaz ekran çıkıyor giriş yap falan demeden direkt beyaz ekran. Ne yapmam lazım acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2022
Geçen sinirlenip silmiştim yeniden açma kararı aldım. Yükledim, açmaya çalışınca beyaz ekran çıkıyor giriş yap falan demeden direkt beyaz ekran. Ne yapmam lazım acaba?
4 487321 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2021 Mesajlar 316 Çözümler 2 11 Temmuz 2022 #2 Keşke yüklemeseydiniz, vakit kaybı. Ayarlar'dan Uygulamaları Yönet'e girin, Instagram'ı zorla durdurun, sonra önbelleği, ardından uygulama verilerini silin. (Ayarlardaki kategorilerin ismi değişebilir.)
Keşke yüklemeseydiniz, vakit kaybı. Ayarlar'dan Uygulamaları Yönet'e girin, Instagram'ı zorla durdurun, sonra önbelleği, ardından uygulama verilerini silin. (Ayarlardaki kategorilerin ismi değişebilir.)
HD4450 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 2.262 Çözümler 6 11 Temmuz 2022 #3 487321 dedi: Keşke yüklemeseydiniz, vakit kaybı. Ayarlar'dan Uygulamaları Yönet'e girin, Instagram'ı zorla durdurun, sonra önbelleği, ardından uygulama verilerini silin. (Ayarlardaki kategorilerin ismi değişebilir.) Genişletmek için tıkla... Onu denedim olmadı tekrar deneyeyim hocam. Instagram logosu geldi tekrar beyaz oldu hocam.
487321 dedi: Keşke yüklemeseydiniz, vakit kaybı. Ayarlar'dan Uygulamaları Yönet'e girin, Instagram'ı zorla durdurun, sonra önbelleği, ardından uygulama verilerini silin. (Ayarlardaki kategorilerin ismi değişebilir.) Genişletmek için tıkla... Onu denedim olmadı tekrar deneyeyim hocam. Instagram logosu geldi tekrar beyaz oldu hocam.
Amentiharameyn Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 12 Çözümler 1 Yer Şanlıurfa 11 Temmuz 2022 #4 HD4450 dedi: Onu denedim olmadı tekrar deneyeyim hocam. Instagram logosu geldi tekrar beyaz oldu hocam. Genişletmek için tıkla... Lite açılıyor mu onuda denesene
HD4450 dedi: Onu denedim olmadı tekrar deneyeyim hocam. Instagram logosu geldi tekrar beyaz oldu hocam. Genişletmek için tıkla... Lite açılıyor mu onuda denesene
HD4450 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 2.262 Çözümler 6 11 Temmuz 2022 #5 Amentiharameyn dedi: Lite açılıyor mu onu da denesene. Genişletmek için tıkla... Lite açılıyorda arayüzü hızı falan berbat, ben daha iyi arayüz yaparım. Instagram Aero denedim oda açılmıyor.
Amentiharameyn dedi: Lite açılıyor mu onu da denesene. Genişletmek için tıkla... Lite açılıyorda arayüzü hızı falan berbat, ben daha iyi arayüz yaparım. Instagram Aero denedim oda açılmıyor.
Amentiharameyn Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 12 Çözümler 1 Yer Şanlıurfa 11 Temmuz 2022 #6 HD4450 dedi: Lite açılıyorda arayüzü hızı falan berbat, ben daha iyi arayüz yaparım. Instagram Aero denedim oda açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam cihazla ilgili olmadığından emin misin?
HD4450 dedi: Lite açılıyorda arayüzü hızı falan berbat, ben daha iyi arayüz yaparım. Instagram Aero denedim oda açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam cihazla ilgili olmadığından emin misin?
BayDonut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 1.011 Çözümler 11 11 Temmuz 2022 #7 HD4450 dedi: Lite açılıyorda arayüzü hızı falan berbat, ben daha iyi arayüz yaparım. Instagram Aero denedim oda açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bendede var takipteyim konuyu.
HD4450 dedi: Lite açılıyorda arayüzü hızı falan berbat, ben daha iyi arayüz yaparım. Instagram Aero denedim oda açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bendede var takipteyim konuyu.
HD4450 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 2.262 Çözümler 6 12 Temmuz 2022 #8 Amentiharameyn dedi: Hocam cihazla ilgili olmadığından emin misin? Genişletmek için tıkla... 2 gun ince sildim silerken iyiydi.
Amentiharameyn dedi: Hocam cihazla ilgili olmadığından emin misin? Genişletmek için tıkla... 2 gun ince sildim silerken iyiydi.
4 487321 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2021 Mesajlar 316 Çözümler 2 12 Temmuz 2022 #9 HD4450 dedi: 2 gun ince sildim silerken iyiydi. Genişletmek için tıkla... Bence takmayın pek fazla hocam zaten vakit kaybı bu Instagram işleri. Hatta belki tanrı korumuş bile diyebiliriz.
HD4450 dedi: 2 gun ince sildim silerken iyiydi. Genişletmek için tıkla... Bence takmayın pek fazla hocam zaten vakit kaybı bu Instagram işleri. Hatta belki tanrı korumuş bile diyebiliriz.
BayDonut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 1.011 Çözümler 11 14 Temmuz 2022 #10 Hocam çözebildiniz mi ?