Beta sürümüne katıldıysanız ondan çıkın öyle deneyin. Olmazsa beta sürümüne katılın öyle deneyin. O da olmaz ise uygulama önbelleğini silerek deneyin. E artık o da olmuyor ise silip tekrar yükleyin, başka da önerebileceğimiz bir şey yok.
Beta sürümüne katıldıysanız ondan çıkın öyle deneyin. Olmazsa beta sürümüne katılın öyle deneyin. O da olmaz ise uygulama önbelleğini silerek deneyin. E artık o da olmuyor ise silip tekrar yükleyin, başka da önerebileceğimiz bir şey yok.
Çözümü buldum arkadaşlar şu adımları takip edin ;
Google play hizmetler, Google play store,
Chrome, Google ve İnstagram'ı ayarlar>uygulama ayarları kısmından sıra sıra verileri silip önbelleğini temizleyin, ardından instagrama giriş yapabilirsiniz.
Chrome, Google ve İnstagram'ı ayarlar>uygulama ayarları kısmından sıra sıra verileri silip önbelleğini temizleyin, ardından instagrama giriş yapabilirsiniz.
Çözümü buldum arkadaşlar şu adımları takip edin;
Google Play hizmetler, Google Play Store,
Chrome, Google ve Instagram'ı ayarlar>uygulama ayarları kısmından sıra sıra verileri silip önbelleğini temizleyin, ardından Instagram'a giriş yapabilirsiniz.
Daha kesin çözüm isterseniz tüm bunlardan Sonra bir de yeniden başlatın.
Daha kesin çözüm isterseniz tüm bunlardan Sonra bir de yeniden başlatın.