Terminatör56 Decapat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 135 Yer Siirt Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Eylül 2022 #1 Merhaba. 4 ayrı e-posta ile Instagram hesabı açmayı denedim ve hepsini açar açmaz askıya aldı. Sebebi nedir, nasıl düzeltebilirim?
Merhaba. 4 ayrı e-posta ile Instagram hesabı açmayı denedim ve hepsini açar açmaz askıya aldı. Sebebi nedir, nasıl düzeltebilirim?
L LastEmperor Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 785 Makaleler 2 Çözümler 6 1 Eylül 2022 #2 Ayni IP'den cok fazla deneme yaptigindan olabilir. Ilk denediginde direkt askiya mi aldi? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2022
Terminatör56 Decapat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 135 Yer Siirt Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Eylül 2022 #3 LastEmperor dedi: Ayni IP'den cok fazla deneme yaptigindan olabilir. Ilk denediginde direkt askiya mi aldi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam
LastEmperor dedi: Ayni IP'den cok fazla deneme yaptigindan olabilir. Ilk denediginde direkt askiya mi aldi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam
5 575457 Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 3.467 Makaleler 1 Çözümler 10 1 Eylül 2022 #4 Aynısı bana da olmuştu 2-3 yıl önce. O günden sonra dedim ki, sen kaybedersin... Ve sildim bir daha da yüklemedim, bir eksiklik çekmiyorum açıkçası.
Aynısı bana da olmuştu 2-3 yıl önce. O günden sonra dedim ki, sen kaybedersin... Ve sildim bir daha da yüklemedim, bir eksiklik çekmiyorum açıkçası.
Gucccuk gurbaaaa Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 542 Çözümler 1 9 Eylül 2022 #5 Terminatör56 dedi: Merhaba. 4 ayrı e-posta ile Instagram hesabı açmayı denedim ve hepsini açar açmaz askıya aldı. Sebebi nedir, nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var nasıl çözdünüz? Cpatcha doğrulamasında hata var ondan olabilir sanırım.
Terminatör56 dedi: Merhaba. 4 ayrı e-posta ile Instagram hesabı açmayı denedim ve hepsini açar açmaz askıya aldı. Sebebi nedir, nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var nasıl çözdünüz? Cpatcha doğrulamasında hata var ondan olabilir sanırım.
oxhys Femtopat Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #6 Terminatör56 dedi: Merhaba. 4 ayrı e-posta ile Instagram hesabı açmayı denedim ve hepsini açar açmaz askıya aldı. Sebebi nedir, nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... çözebildin mi sorunu
Terminatör56 dedi: Merhaba. 4 ayrı e-posta ile Instagram hesabı açmayı denedim ve hepsini açar açmaz askıya aldı. Sebebi nedir, nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... çözebildin mi sorunu
protnight Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 73 13 Mart 2025 #7 Gucccuk gurbaaaa dedi: Aynı sorun bende de var nasıl çözdünüz? Cpatcha doğrulamasında hata var ondan olabilir sanırım. Genişletmek için tıkla... Modeminize reset atın ip değişsin ardından cihazdan komple verilerini silin tekrar yükleyin ve tamamen yeni bir mail ile giriş yapın. Eski bilgilerle aynı hesap açmayı denemeyin.
Gucccuk gurbaaaa dedi: Aynı sorun bende de var nasıl çözdünüz? Cpatcha doğrulamasında hata var ondan olabilir sanırım. Genişletmek için tıkla... Modeminize reset atın ip değişsin ardından cihazdan komple verilerini silin tekrar yükleyin ve tamamen yeni bir mail ile giriş yapın. Eski bilgilerle aynı hesap açmayı denemeyin.