Muhammet Erda Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 667 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #1 Benim hakkımda ne bir fotoğraf, ne başka bir belirti yok. Sadece adımız ve soyadımız aynı. Bu hesabı dava edip kimin açtığını öğrenebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2022
Benim hakkımda ne bir fotoğraf, ne başka bir belirti yok. Sadece adımız ve soyadımız aynı. Bu hesabı dava edip kimin açtığını öğrenebilir miyim?
ny4rlk0 Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 1.483 Çözümler 22 Yer AraAra Island 4 Aralık 2022 #2 İsim benzerliği diye bir şey var. Aynı ad soyada sahip olabilir. Bu bir dava sebebi değildir. Sizin fotoğraflarınızı kullanıp sizin gibi konuşmaya başladığı zaman dava sebebi oluyor.
İsim benzerliği diye bir şey var. Aynı ad soyada sahip olabilir. Bu bir dava sebebi değildir. Sizin fotoğraflarınızı kullanıp sizin gibi konuşmaya başladığı zaman dava sebebi oluyor.
Archeva666 Kilopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 375 Çözümler 16 4 Aralık 2022 #3 Dünyada bu isimle tek sen yoksun ya. Dava açmakta neymiş. Eğer senin fotoğrafların vb. olsaydı işler daha farklı olurdu.
Dünyada bu isimle tek sen yoksun ya. Dava açmakta neymiş. Eğer senin fotoğrafların vb. olsaydı işler daha farklı olurdu.
Turgineer Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.486 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Aralık 2022 #4 Muhammet Erda dedi: Sadece adımız ve soyadımız aynı. Genişletmek için tıkla... Hocam yani... 83 milyon nüfuslu bir ülkedeyiz. İlla aynı ad soyada sahip insanlar oluyor. Dava açsanız bile suçlayabileceğiniz bir suç yok ortada.
Muhammet Erda dedi: Sadece adımız ve soyadımız aynı. Genişletmek için tıkla... Hocam yani... 83 milyon nüfuslu bir ülkedeyiz. İlla aynı ad soyada sahip insanlar oluyor. Dava açsanız bile suçlayabileceğiniz bir suç yok ortada.
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 4 Aralık 2022 #5 Polise, avukata bu sebeple gitseydin eminim gülmekten işi bırakırlardı. Sonuçta isim soyisim tescil edilmiyor ya.
Polise, avukata bu sebeple gitseydin eminim gülmekten işi bırakırlardı. Sonuçta isim soyisim tescil edilmiyor ya.
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 4 Aralık 2022 #6 Muhammet Erda dedi: Benim hakkımda ne bir fotoğraf, ne başka bir belirti yok. Sadece adımız ve soyadımız aynı. Bu hesabı dava edip kimin açtığını öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Muhammet Erda dedi: Benim hakkımda ne bir fotoğraf, ne başka bir belirti yok. Sadece adımız ve soyadımız aynı. Bu hesabı dava edip kimin açtığını öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır.