alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.846 Makaleler 1 Çözümler 44 1 Ocak 2023 #11 Uygulama sanırım WhatsApp Aero gibi açık kaynaklı. WhatsApp Aero da açık kaynak kodlu. Bazı kişiler inceleyip bir sorun olmadığını söylemişti. Bunda da sorun olmaz muhtemelen. Eskiden instagram aero kullanıyordum hesabımda bir sorun olmamıştı.
Uygulama sanırım WhatsApp Aero gibi açık kaynaklı. WhatsApp Aero da açık kaynak kodlu. Bazı kişiler inceleyip bir sorun olmadığını söylemişti. Bunda da sorun olmaz muhtemelen. Eskiden instagram aero kullanıyordum hesabımda bir sorun olmamıştı.
botnxva Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 30 1 Ocak 2023 #12 Keremdigital dedi: Peki whatsapp aero güvenlimi veya kullandınızmı Genişletmek için tıkla... wp aero oldugunu bu başlıktan öğrendim unutmazsam yakında kesin indiririm. instada sorun çıkartmayan geliştirici wpde de çıkartmaz diye düşünüyorum.
Keremdigital dedi: Peki whatsapp aero güvenlimi veya kullandınızmı Genişletmek için tıkla... wp aero oldugunu bu başlıktan öğrendim unutmazsam yakında kesin indiririm. instada sorun çıkartmayan geliştirici wpde de çıkartmaz diye düşünüyorum.