E Eren100 Femtopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #1 Herkese selam. Instagram da GIF veya kaç kişi paylaşmış gözükmüyor bu Aero'dan kaynaklı mı? Eğer bundan ötürü ise bunu Aero'dan çıkarabiliyor muyuz? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2023
Herkese selam. Instagram da GIF veya kaç kişi paylaşmış gözükmüyor bu Aero'dan kaynaklı mı? Eğer bundan ötürü ise bunu Aero'dan çıkarabiliyor muyuz?
phwoonix_q2 Centipat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 216 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #2 Evet, ben de Aeroinsta kullanıyorum bende de gözükmüyor. Bilgisayardan normal Instagram'a giriş yapınca gözüküyor ama.
Evet, ben de Aeroinsta kullanıyorum bende de gözükmüyor. Bilgisayardan normal Instagram'a giriş yapınca gözüküyor ama.
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 20 Haziran 2023 #3 Aero Instagram kullanmanızı tavsiye etmem. Ban yeme riskiniz ve hesap çalınması ihtimali çok yüksek.
Şimşek McQueenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 1.753 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #4 Kesinlikle tavsiye etmem hesabın çalınma ihtimali, ban yeme ihtimali göz önünde bulundurulursa riskli ve gereksiz birşey.
Kesinlikle tavsiye etmem hesabın çalınma ihtimali, ban yeme ihtimali göz önünde bulundurulursa riskli ve gereksiz birşey.
yscof1eld Decapat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 863 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #5 260112 dedi: Aero Instagram kullanmanızı tavsiye etmem. Ban yeme riskiniz ve hesap çalınması ihtimali çok yüksek. Genişletmek için tıkla... Şimşek McQueenn dedi: Kesinlikle tavsiye etmem hesabın çalınma ihtimali, ban yeme ihtimali göz önünde bulundurulursa riskli ve gereksiz bir şey. Genişletmek için tıkla... 3 senedir kullanıyorum hiçbir şey olmadı ama yine de tedbirli olmak lazım
260112 dedi: Aero Instagram kullanmanızı tavsiye etmem. Ban yeme riskiniz ve hesap çalınması ihtimali çok yüksek. Genişletmek için tıkla... Şimşek McQueenn dedi: Kesinlikle tavsiye etmem hesabın çalınma ihtimali, ban yeme ihtimali göz önünde bulundurulursa riskli ve gereksiz bir şey. Genişletmek için tıkla... 3 senedir kullanıyorum hiçbir şey olmadı ama yine de tedbirli olmak lazım