bbo7 Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 554 Çözümler 1 10 Ağustos 2024 #31 atogrimers dedi: Benim bir tane takip ettiğim bölücü terörü destekleyen bir şerefsiz vardı (bölücü olduğunu anladıktan sonra çıktım takipten) hadi azıcık delikanlıysa tekrar paylaşsın o hikayeleri Genişletmek için tıkla... Kim hocam? İşim paylaşmanızda bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
atogrimers dedi: Benim bir tane takip ettiğim bölücü terörü destekleyen bir şerefsiz vardı (bölücü olduğunu anladıktan sonra çıktım takipten) hadi azıcık delikanlıysa tekrar paylaşsın o hikayeleri Genişletmek için tıkla... Kim hocam? İşim paylaşmanızda bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
atogrimers Decipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 1.489 Çözümler 2 Yer Adana, Gürselpaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #32 bbo7 dedi: Kim hocam? İşim paylaşmanızda bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Kızdı hocam tam adını hatırlamıyorum Hiranur muydu öyle biriydi.
bbo7 dedi: Kim hocam? İşim paylaşmanızda bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Kızdı hocam tam adını hatırlamıyorum Hiranur muydu öyle biriydi.
bbo7 Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 554 Çözümler 1 10 Ağustos 2024 #33 atogrimers dedi: Kızdı hocam tam adını hatırlamıyorum Hiranur muydu öyle biriydi. Genişletmek için tıkla... Bende ünlü biri sandım bir an.
atogrimers dedi: Kızdı hocam tam adını hatırlamıyorum Hiranur muydu öyle biriydi. Genişletmek için tıkla... Bende ünlü biri sandım bir an.
atogrimers Decipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 1.489 Çözümler 2 Yer Adana, Gürselpaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #34 bbo7 dedi: Bende ünlü biri sandım bir an. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, zaten Adana’da yaşıyor Adana ülkücü dolu ünlü olsa yaşatmazlardı o, neyse anladınız siz.
bbo7 dedi: Bende ünlü biri sandım bir an. Genişletmek için tıkla... Yok hocam, zaten Adana’da yaşıyor Adana ülkücü dolu ünlü olsa yaşatmazlardı o, neyse anladınız siz.
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.752 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #35 bbo7 dedi: Hayır, Şeriatı desteklemek bir suç mu? Genişletmek için tıkla... Anayasanın ilk 4 maddesine aykırı sonuçta hocam.
bbo7 dedi: Hayır, Şeriatı desteklemek bir suç mu? Genişletmek için tıkla... Anayasanın ilk 4 maddesine aykırı sonuçta hocam.
atogrimers Decipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 1.489 Çözümler 2 Yer Adana, Gürselpaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #36 Rowaulf dedi: Anayasanın ilk 4 maddesine aykırı sonuçta hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam desteklemek suç değil, değiştirmek suç kimse kolay kolay değiştiremez. Zaten desteklemek suç olsaydı Türkiye’nin yarısı hapiste olurdu şu an.
Rowaulf dedi: Anayasanın ilk 4 maddesine aykırı sonuçta hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam desteklemek suç değil, değiştirmek suç kimse kolay kolay değiştiremez. Zaten desteklemek suç olsaydı Türkiye’nin yarısı hapiste olurdu şu an.
Henss Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 3.846 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prime A520M-K Ryzen 3 1200 8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM Asus Expedition RX 470 4 GB Aerocool VX Plus 400 Toshiba 1 TB HDD Lexar 256 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #37 Bende açılmadı.
bbo7 Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 554 Çözümler 1 10 Ağustos 2024 #38 Rowaulf dedi: Anayasanın ilk 4 maddesine aykırı sonuçta hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam Türkiyede yaşıyoruz,farkındasınız dimi?
Rowaulf dedi: Anayasanın ilk 4 maddesine aykırı sonuçta hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam Türkiyede yaşıyoruz,farkındasınız dimi?
ArslanbalaBörükan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 3 Yer Losgar 11 Ağustos 2024 #39 atogrimers dedi: Yok hocam, zaten Adana’da yaşıyor Adana ülkücü dolu ünlü olsa yaşatmazlardı o, neyse anladınız siz. Genişletmek için tıkla... Adana eskisi gibi degil hocam.
atogrimers dedi: Yok hocam, zaten Adana’da yaşıyor Adana ülkücü dolu ünlü olsa yaşatmazlardı o, neyse anladınız siz. Genişletmek için tıkla... Adana eskisi gibi degil hocam.
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.752 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #40 atogrimers dedi: Yok hocam, zaten Adana'da yaşıyor Adana ülkücü dolu ünlü olsa yaşatmazlardı O, neyse anladınız siz. Genişletmek için tıkla... Adana'da oturuyorum hocam eskisi kadar ülkücü yok. Seyhan ilçesi var sanırım bir tek.
atogrimers dedi: Yok hocam, zaten Adana'da yaşıyor Adana ülkücü dolu ünlü olsa yaşatmazlardı O, neyse anladınız siz. Genişletmek için tıkla... Adana'da oturuyorum hocam eskisi kadar ülkücü yok. Seyhan ilçesi var sanırım bir tek.