SCY Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #11 KökTürk dedi: Sorun değil Genişletmek için tıkla... Aynı şey ama değil mi?
KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.191 Makaleler 1 Çözümler 44 23 Şubat 2023 #12 SCY dedi: Aynı şey ama değil mi? Genişletmek için tıkla... Eğer arkadaşın dediği gibi başka bir yere girdiysen hesabını o yüzden olabilir.
SCY dedi: Aynı şey ama değil mi? Genişletmek için tıkla... Eğer arkadaşın dediği gibi başka bir yere girdiysen hesabını o yüzden olabilir.
SCY Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #13 Umarım herhangi bir sıkıntı çıkmaz ya KökTürk dedi: Sorun değil Genişletmek için tıkla... Hocam ben baktımda benim gmail zaten 2 aşamalı doğrulama varmış zaten instagram facebook'a bağlı facebook'ta da kodmatik var ve nedense bana hiç bildirim gelmemiş 1 tane bile bu arada gmail'im instagrama bağlı
Umarım herhangi bir sıkıntı çıkmaz ya KökTürk dedi: Sorun değil Genişletmek için tıkla... Hocam ben baktımda benim gmail zaten 2 aşamalı doğrulama varmış zaten instagram facebook'a bağlı facebook'ta da kodmatik var ve nedense bana hiç bildirim gelmemiş 1 tane bile bu arada gmail'im instagrama bağlı