Instagram atılan yorumu kaldırdı ve hesap kullanılamıyor

Mustafa.kemall

Decapat
Daha fazla  
Instagram'da ironisine bir yorum yazdım ama yorumunu kaldırdık dedi 15 Temmuz'dan beri bu hata var ve hesabım şu an kullanılmıyor, çözüm nedir?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240720_190145_com.gbox.android.jpg
    Screenshot_20240720_190145_com.gbox.android.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 78
Hangi videoya bu şekilde yorum yaptığınız etkeni ne kadar önemlidir bilmiyorum ama yorumu kaldırmaları için bir sebep de göremiyorum. Hesabınızı açabiliyorsunuzda bir uyarı ekranı mı geliyor yoksa direkt girilmiyor mu? Bende de zamanında hesabım çalındığında dolandırıcı içerikler paylaşılmıştı hesabımdan kısıtlanınca telefon email falan doğrulamıştım çözülmüştü.

Hangi videoya bu şekilde yorum yaptığınız etkeni ne kadar önemlidir bilmiyorum ama yorumu kaldırmaları için bir sebep de göremiyorum. Hesabınızı açabiliyorsunuzda bir uyarı ekranı mı geliyor yoksa direkt girilmiyor mu? Bende de zamanında hesabım çalındığında dolandırıcı içerikler paylaşılmıştı hesabımdan kısıtlanınca telefon email falan doğrulamıştım çözülmüştü.

Hocam giriyorum hesaba anında bu ekran çıkıyor hesap şu an kullanılmıyor ve doğrulamak ile alakalı bir şeyde yok sadece yorumunu kaldırdık diyor tamam Falan'da diyemiyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı