VValtieL Kilopat Katılım 1 Kasım 2017 Mesajlar 991 Çözümler 7 29 Eylül 2021 #1 Bazı kişilerin beğeni sayısını gizleyebildiğini gördüm. Nasıl yapıldığını öğrendim ama bende "Gönderiler" ayarı yok. Bunu nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2021
Bazı kişilerin beğeni sayısını gizleyebildiğini gördüm. Nasıl yapıldığını öğrendim ama bende "Gönderiler" ayarı yok. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Y yasin053 Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 52 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Eylül 2021 #2 VValtieL dedi: Bazı kişilerin beğeni sayısını gizleyebildiğini gördüm. Nasıl yapıldığını öğrendim ama bende "Gönderiler" ayarı yok. Bunu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... -Uygulamayı son sürüme güncelleyin -Tüm verileri silin -Silip tekrar kurun -Başka telefonda deneyin
VValtieL dedi: Bazı kişilerin beğeni sayısını gizleyebildiğini gördüm. Nasıl yapıldığını öğrendim ama bende "Gönderiler" ayarı yok. Bunu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... -Uygulamayı son sürüme güncelleyin -Tüm verileri silin -Silip tekrar kurun -Başka telefonda deneyin
VValtieL Kilopat Katılım 1 Kasım 2017 Mesajlar 991 Çözümler 7 1 Ekim 2021 #3 yasin053 dedi: -Uygulamayı son sürüme güncelleyin -Tüm verileri silin -Silip tekrar kurun -Başka telefonda deneyin Genişletmek için tıkla... Güncel olduğunu düşünüyorum Play Store girdiğimde güncelleme gözükmüyor ve daha önce silip yüklediğimi hatırlıyorum ama işe yaramamıştı. Yardım edebilecek var mı? Son düzenleme: 1 Ekim 2021
yasin053 dedi: -Uygulamayı son sürüme güncelleyin -Tüm verileri silin -Silip tekrar kurun -Başka telefonda deneyin Genişletmek için tıkla... Güncel olduğunu düşünüyorum Play Store girdiğimde güncelleme gözükmüyor ve daha önce silip yüklediğimi hatırlıyorum ama işe yaramamıştı. Yardım edebilecek var mı?