R retrodogukan Hectopat Katılım 13 Şubat 2020 Mesajlar 378 Yer Menteşe 24 Ekim 2020 #1 Biliyorum bu kaldırılmıştı ama son 1-2 aydır birkaç sayfa, veya bazıları videoda gösterince like sayıları tüm herkesin postlarında görünüyor. Ayarlardan falan mı açmam gerekiyor? Çünkü arkadaşlarımın bazıları da görüyor ama bende hâlâ olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ekim 2020
Biliyorum bu kaldırılmıştı ama son 1-2 aydır birkaç sayfa, veya bazıları videoda gösterince like sayıları tüm herkesin postlarında görünüyor. Ayarlardan falan mı açmam gerekiyor? Çünkü arkadaşlarımın bazıları da görüyor ama bende hâlâ olmuyor.
creativebaris Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 276 Çözümler 2 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2020 #2 Instagram, son güncellemesi ile beğeni sayı gösterimini kapattı.
Carfi Kilopat Katılım 23 Haziran 2018 Mesajlar 240 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Antrenör 24 Ekim 2020 #3 creativebaris dedi: Instagram, son güncellemesi ile beğeni sayı gösterimini kapattı. Genişletmek için tıkla... bazı kullanıcılarda (misal ben) kapanmamış durumda.
creativebaris dedi: Instagram, son güncellemesi ile beğeni sayı gösterimini kapattı. Genişletmek için tıkla... bazı kullanıcılarda (misal ben) kapanmamış durumda.
R retrodogukan Hectopat Katılım 13 Şubat 2020 Mesajlar 378 Yer Menteşe 25 Ekim 2020 #4 Carfi dedi: bazı kullanıcılarda (misal ben) kapanmamış durumda. Genişletmek için tıkla... Benimde yapabilmem mümkün mü?
Carfi dedi: bazı kullanıcılarda (misal ben) kapanmamış durumda. Genişletmek için tıkla... Benimde yapabilmem mümkün mü?
Carfi Kilopat Katılım 23 Haziran 2018 Mesajlar 240 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Antrenör 25 Ekim 2020 #5 retrodogukan dedi: Benimde yapabilmem mümkün mü? Genişletmek için tıkla... hayır