7 787087 Femtopat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 29 20 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar öncelikle herkese selam, bilmedigim aklıma takılan bir konu oldu. Instagram da hikaye beğenme özelliği var, burada beğendiğimiz hikayeleri görebiliyor muyuz acaba? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2024
Arkadaşlar öncelikle herkese selam, bilmedigim aklıma takılan bir konu oldu. Instagram da hikaye beğenme özelliği var, burada beğendiğimiz hikayeleri görebiliyor muyuz acaba? Teşekkürler.
X Xscape Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2015 Mesajlar 1.976 Makaleler 29 Çözümler 58 Yer Türkiye 20 Mayıs 2024 #2 Hikayeler 24 saat içinde kaybolduğu için tekrar erişmenin bir yolu yok. Yani beğendiğin hikayeye tekrar bakamazsın.
Hikayeler 24 saat içinde kaybolduğu için tekrar erişmenin bir yolu yok. Yani beğendiğin hikayeye tekrar bakamazsın.
7 787087 Femtopat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 29 20 Mayıs 2024 #3 Xscape dedi: Hikayeler 24 saat içinde kaybolduğu için tekrar erişmenin bir yolu yok. Yani beğendiğin hikayeye tekrar bakamazsın. Genişletmek için tıkla... Anladım peki diğer instagram hareketlerimizi indirebiliyoruz bu beğenmelerde orada bulunmuyor mu?
Xscape dedi: Hikayeler 24 saat içinde kaybolduğu için tekrar erişmenin bir yolu yok. Yani beğendiğin hikayeye tekrar bakamazsın. Genişletmek için tıkla... Anladım peki diğer instagram hareketlerimizi indirebiliyoruz bu beğenmelerde orada bulunmuyor mu?
Bertolacci Kilopat Katılım 5 Temmuz 2018 Mesajlar 546 Çözümler 1 Yer Istanbul 20 Mayıs 2024 #4 787087 dedi: Anladım peki diğer instagram hareketlerimizi indirebiliyoruz bu beğenmelerde orada bulunmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Bulunmuyor.
787087 dedi: Anladım peki diğer instagram hareketlerimizi indirebiliyoruz bu beğenmelerde orada bulunmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Bulunmuyor.