Sardunya Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 446 Çözümler 2 15 Temmuz 2022 #1 Ali Ercan on TikTok bu videodaki gibi bir şey yapmak istiyorum. Bunun yapımı için video atar mısınız? Ya da anlatır mısınız?
Ali Ercan on TikTok bu videodaki gibi bir şey yapmak istiyorum. Bunun yapımı için video atar mısınız? Ya da anlatır mısınız?
183189 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 3.827 Makaleler 1 Çözümler 94 15 Temmuz 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
RaSGooL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.786 Çözümler 39 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #3 Ortalık tonla sosyal medya ile doldu. Ufak bir araştırma ile çok rahat ulaşabilirsin. Bknz: github social media Arkadaş büyük ihtimal sadece arayüz tasarımı yapmış. Bunu yapmak zor değil. Asıl sıkıntı olan şey, arka planda dönen işler.
Ortalık tonla sosyal medya ile doldu. Ufak bir araştırma ile çok rahat ulaşabilirsin. Bknz: github social media Arkadaş büyük ihtimal sadece arayüz tasarımı yapmış. Bunu yapmak zor değil. Asıl sıkıntı olan şey, arka planda dönen işler.
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.286 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #4 Kod bilginiz yok ise çok zor çünkü hem web üzerinden girebiliyoruz hem de APK'sı var. RaSGooL dedi: Ortalık tonla sosyal medya ile doldu. Ufak bir araştırma ile çok rahat ulaşabilirsin. Bknz: GitHub social Media. Arkadaş büyük ihtimal sadece arayüz tasarımı yapmış. Bunu yapmak zor değil. Asıl sıkıntı olan şey, arka planda dönen işler. Genişletmek için tıkla... Evet misal en basit örnek hem webden hem de APK üzerinden giriliyor olması.
Kod bilginiz yok ise çok zor çünkü hem web üzerinden girebiliyoruz hem de APK'sı var. RaSGooL dedi: Ortalık tonla sosyal medya ile doldu. Ufak bir araştırma ile çok rahat ulaşabilirsin. Bknz: GitHub social Media. Arkadaş büyük ihtimal sadece arayüz tasarımı yapmış. Bunu yapmak zor değil. Asıl sıkıntı olan şey, arka planda dönen işler. Genişletmek için tıkla... Evet misal en basit örnek hem webden hem de APK üzerinden giriliyor olması.
Sardunya Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 446 Çözümler 2 15 Temmuz 2022 #5 Ben sadece bu arkadaşın yaptığını yapmak istiyorum. Amacım sadece denemek. Uygulama çıkarmayacağım.