Instagram bildirimleri karşı tarafa gitmiyor

Curuthann

Centipat
Daha fazla  
Konuyu yukarıda da belirttim ama arkadaşlarıma istek atıyorum ve onlara sorduğumda bildirim gelmediğini söylüyorlar. Yardım edebilecek birileri var mı acaba?

Hocam şuan erişim engeli var biliyorsunuz. VPNle giriş yaptığınız için olabilir. Sonuçta VPNle giriş yapınca farklı bir ülkeden giriş yapmış olarak görünüyorsunuz.

Sorun şu, arkadaşlarım kendi aralarında denedi bildirim gidiyor.

Bana da bildirim geliyor. Bence kafayı yedi Instagram olaylardan sonra, VPN ben de kapalı. VPN'li arkadaşlar bana bir şey atınca geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesaj bildirimleri geliyor ondan yana sıkıntım yok zaten VPN'siz de geliyor ama takip isteği bildirimi gelip gitmiyor.

Mesaj bildirimleri geliyor ondan yana sıkıntım yok zaten VPN'siz de geliyor ama takip isteği bildirimi gelip gitmiyor.
Bu tarz sorunlar,hattan hata,internetten,internete farkediyor. Eğer öncesinde bir sorun yaşamıyorsanız,bundan dolayı. Serverlar gidik halde olduğu için,bulduğu delikten kaçmaya çalışıyor bildirimler. Temassızlık var gibi bir şey,korkmayın. Bence herhangi bir problem yok. Tamamen TR de açılmadığı sürece sorun mu,değil mi bu durum. Öğrenemeyiz. Bence sorun yok. Açılınca,düzelecektir.

Sorun Instagram ile alakalı tamamen. Bende bazen VPN ile girmediğim halde bildirimler geliyor, hikayeler de gözüküyor hatta Reels bile izliyorum yani bildiğin önceki hali gibi çalışıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı