Devolve Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.665 Çözümler 17 25 Aralık 2021 #1 Selamlar, ben yeni Instagram hesabı açtım fakat eski hesabımı da kullanacağım. Bu hesapları aynı e-posta adresine bağlamam mümkün müdür? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Selamlar, ben yeni Instagram hesabı açtım fakat eski hesabımı da kullanacağım. Bu hesapları aynı e-posta adresine bağlamam mümkün müdür? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 25 Aralık 2021 #2 Evet oluyor girmeye çalıştığında hangi hesaba girmek istediğini seçiyorsun.
cenesvin Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 418 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #3 Evet oluyor. Ama biri engellediği zaman karşısına çıkıyor mesela @Devolve ve @devolvenin açacağı hesapları engelle diye bir seçenek sunuyor.
Evet oluyor. Ama biri engellediği zaman karşısına çıkıyor mesela @Devolve ve @devolvenin açacağı hesapları engelle diye bir seçenek sunuyor.