Instagram bot takipçi bildirimlerini ne zaman yolladı?

321872

Centipat
Merhabalar, şu anda kullandığım Instagram hesabında, önceden yapmış olduğum hileli takipçiler var. Hileyi yaparken kendi hesabımı kullanmadım fake hesap açıp oradan takipçi yolladım. Hile yaptıktan sonra yabancı olan hesapların hepsini kaldırdım, sadece Türk olanları bıraktım. Daha sonra internette baktığım zaman Instagram bot kullanan kullanıcılara bildirim veya şifre değiştirme talebi yollayıp, bir daha bunu yapmayın gibisinden mesajlar yollamış. Önceden hile yaptığım için bana hiç böyle mesajlar gelmedi. Hesabım silinir diye yeni hesap açıp normal bir şekilde kullanayım dedim, ama şu anda kullandığım hesabımın takipçisi güzel.

Şimdi sorum şu,

Instagram bot kullanan kullanıcılara bildirmleri ne zaman yollamaya başladı?
Daha sonra Instagram, hesabıma herhangi bir şey yapabilir mi?
Hesabımın özelliklerini kısıtlayabilir mi? Gönderilerim takipçilerimin ana sayfasına düşer mi, veya keşfetim kapanır mı, hesabımda herhangi bir gönderi paylaşmıyorum, mesele yani.
Normal Instagram hesabındaki güvenlik, şu anda kullandığım hesaptaki güvenlik ile aynı olur mu?
vb. sorular.
Sizce ne yapmalıyım?

2014 senesinde bot attım hala kullanıyorum.

3 Yıl önce arkadaşım hesabıma atmıştı halen duruyor hiç eksilmeden, hiç bir uyarı da almadım. Hesabım gizli bu arada.

Benim hesabı son zamanlarda açtım, sizde herhangi bir sıkıntı olmamışsa bende de olmaz.
Benim hesabı son zamanlarda açtım, sizde herhangi bir sıkıntı olmamışsa bende de olmaz.

Son zamanlarda açtığım dediğim Gizli Hesap Modu'nu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…