Instagram butikçileri sorunu

Yer
İRLANDA
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İŞLEMCİ : AMD R5 3500X
EKRAN KARTI : AMD RX5500XT 8GB OC THICC II PRO
ANAKART : GIGABYTE S2H V2
RAM : T-FORCE 8X2 3000MHZ
SSD : XPG M.2 500GB 3000MB/3200MB // JAMES DONKEY SATA 250GB
Meslek
İrlanda da dil öğrencisi
Arkadaşlar öncelikle sağlıklı günler dilerim. Dün beğendiğim bir hırkayı almayı düşündüm. DM yolu ile butikçiye yazdım. Benden ad soyad numara adres istedi gayet normal ben verdim daha sonra hemen arkasından ablamın siparişi alacağını o onay verir ise siparişi verelim diye mesaj gönderdim. O da onayladı tamam dedi. Bugün ablama gelen mesaj kargoya verildiği bende butikçiye yazdım ben bunun siparişini vermedim ablam onay verirse siparişi alacağınızı belirttiğimi söyledim. Kendisi de gevşek ağız tavır ile bana sipariş verildi iptal edilemez dedi. (ablam seyahat edecekti ondan kararsızdım bu yüzden sipariş vermemesini söyledim arkadaşlar) her neyse bu bana bunu söyledi bende ablamın evde olmayacağını kargocunun kargoyu veremeyeceğini söyledim bana dediği şey ne olsun hala gülüyorum ne kadar komik bir butikçi sizi kapıda ödemeyi kötüye kullanmaktan şirket avukatıma veriyorum. Bende tamam dedim ver avukatının numarasını ( butikçiye işte sipariş verilmemesine onay verdiğini avukatına söyle dedim) 45 dk geçti adam yazmıyor acaba kargocu siparişi veremeyince ne olacak onu merak ettim benim başım yanar mı sonuç olarak butikçinin hatası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı