Instagram Çakma Rolex alınır mı?

EREN SATAR

Kilopat
Makaleler
5
Yer
Manisa
Sırada saat var böyle bir yer buldum kargo dahil 150TL yapıyor ürünler hoşuma gitti ama bilemedim. Marka 2-3 tane saatim zaten var arada bir bunu takarım diye düşündüm.

Dosya Ekleri

• IMG_20220410_210053.jpg
    96 KB · Görüntüleme: 264
  • IMG_20220410_163523.jpg
    109,9 KB · Görüntüleme: 194
Benim de saat merakım var ama orijinal saat ile aynı hisleri vermez o sahte, taklit saatler. 150TL'yi boşuna harcadım diye üzülürsün millete şekil yapacağım diye alırsın ama saatleri bilen birine denk gelince de komik gözükür. 150 TL civarında akıllı saatlere/bilekliklere yönelebilirsin hem işlevli hem ucuz oluyorlar. 250TL'ye Xiaomi Mi Band 5 almıştım gayet güzel ara sıra takarım.

Ben kendi adıma konuşayım almam, fotoğraflarda durduğu gibi canlı ve güzel gelmiyor. Rengi soluk ve üstünde çizikler ile gelebilir. Trendyol, Hepsiburada gibi yerlerden alın.

Bileklikten başım yandı hocam Xioami Amazfit Cor 2 vardı batarya gitti Mi Band 4 vardı onun da batarya gitti tasarımlarını da çok sevemiyorum bende de saat merakı var.
Tabii ki orijinal ile zerre alakası olmayacak ama ürün fotoğraftaki gibi ise fena da durmuyor sayfanın çekimleri kendine ait.
Ben kendi adıma konuşayım almam, fotoğraflarda durduğu gibi canlı ve güzel gelmiyor. Rengi soluk ve üstünde çizikler ile gelebilir. Trendyol, Hepsiburada gibi yerlerden alın.
Sabahtan beri bakıyorum bu fiyat aralığında hiç bir şey bulamadım.

Akıllı saat al hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…