ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.060 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #21 Herkese teşekkür ediyorum bilgilendirdiginiz için.
LerFly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #22 Siber haritaya baktım az önce büyük saldırı var gibi gözüküyor 5 ülkeye aşırı derece fazla veri alışverişi var. Düzelmesi yarına kaldı. (gece yarısı düzelir.)
Siber haritaya baktım az önce büyük saldırı var gibi gözüküyor 5 ülkeye aşırı derece fazla veri alışverişi var. Düzelmesi yarına kaldı. (gece yarısı düzelir.)
madlyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 1.326 Çözümler 9 4 Ekim 2021 #23 Tamda kıza yürüyordum yavaş yavaş. O ortamı nasıl yapacaz bir daha. Ekmeğimle oynadın Mark !!
yumeko Kilopat Katılım 6 Ekim 2017 Mesajlar 421 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #24 Kimse dedi: Bende sadece Facebook grubu uygulamaları değil, direkt olarak internette sıkıntı var. Ara ara gidip geliyor, çok yavaş. Genişletmek için tıkla... Bende de durum aynı şekilde. DNS değiştirince halloldu.
Kimse dedi: Bende sadece Facebook grubu uygulamaları değil, direkt olarak internette sıkıntı var. Ara ara gidip geliyor, çok yavaş. Genişletmek için tıkla... Bende de durum aynı şekilde. DNS değiştirince halloldu.
hotter34 Megapat Katılım 28 Şubat 2017 Mesajlar 451 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #25 Ne zaman düzelir bilinmez.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.060 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #26 yumeko dedi: Bende de durum aynı şekilde. DNS değiştirince halloldu. Genişletmek için tıkla... Bende internet nedense yavaşladı bugün akşam. hotter34 dedi: Ne zaman düzelir bilinmez. Genişletmek için tıkla... Instagram Facebook WhatsApp gibi büyük uygulamaların savunması bence hızlıdır yani ortalama saat gece 4 5 gibi düzelir BENCE.
yumeko dedi: Bende de durum aynı şekilde. DNS değiştirince halloldu. Genişletmek için tıkla... Bende internet nedense yavaşladı bugün akşam. hotter34 dedi: Ne zaman düzelir bilinmez. Genişletmek için tıkla... Instagram Facebook WhatsApp gibi büyük uygulamaların savunması bence hızlıdır yani ortalama saat gece 4 5 gibi düzelir BENCE.
Hakan_SS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2017 Mesajlar 1.758 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #27 Facebook Instagram dışında genel bir yavaşlık var. Arada YouTube'da kesiliyor. Miner internete bağlanmıyor.
Facebook Instagram dışında genel bir yavaşlık var. Arada YouTube'da kesiliyor. Miner internete bağlanmıyor.