The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.600 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 22 Eylül 2022 #31 Genel sorun vardı ama düzeldi.
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 22 Eylül 2022 #32 Tek bende var sanıyordum mesaj kısmı yenilenmiyor ve reels tamamen sıfırlandı sürekli uygulamadan atıyor çoğu kişide sorun yok denk geldi.. The Fallen Angel dedi: Genel sorun vardı ama düzeldi. Genişletmek için tıkla... Keşfet komple sıfırlandı ve mesajlar yenilenmiyor hocam bende. 0tac dedi: Giriş yapıyorum 5 saniye sonra beni atıyor. Fırsat bulup şifre yenileme talebi gönderdim mailime, ancak gelmedi. Hesabıma bir şey mi oldu? Genişletmek için tıkla... Bana da doğrulama mesajı gelmedi sanırım hesaplarda bir şey yok sorun genel bende ondan şüphelendim.
Tek bende var sanıyordum mesaj kısmı yenilenmiyor ve reels tamamen sıfırlandı sürekli uygulamadan atıyor çoğu kişide sorun yok denk geldi.. The Fallen Angel dedi: Genel sorun vardı ama düzeldi. Genişletmek için tıkla... Keşfet komple sıfırlandı ve mesajlar yenilenmiyor hocam bende. 0tac dedi: Giriş yapıyorum 5 saniye sonra beni atıyor. Fırsat bulup şifre yenileme talebi gönderdim mailime, ancak gelmedi. Hesabıma bir şey mi oldu? Genişletmek için tıkla... Bana da doğrulama mesajı gelmedi sanırım hesaplarda bir şey yok sorun genel bende ondan şüphelendim.
Şişman Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.131 Makaleler 1 Çözümler 12 22 Eylül 2022 #33 Bence iyi olmuş. En azından insanlar bir süre kafasını belki sosyal medyadan kaldırıp daha faydalı şeylerle ilgilenir.
Bence iyi olmuş. En azından insanlar bir süre kafasını belki sosyal medyadan kaldırıp daha faydalı şeylerle ilgilenir.
lostposeidon Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2022 #34 xMtsQ dedi: Arkadaşlar giriş yapılmıyor. Tek sorun bende mi? Genişletmek için tıkla... Bende de aynısı oldu fakat düzeldi şu an.
xMtsQ dedi: Arkadaşlar giriş yapılmıyor. Tek sorun bende mi? Genişletmek için tıkla... Bende de aynısı oldu fakat düzeldi şu an.