Instagram çöktü mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
16
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Muhtemelen çöktü, telefondan da giriş sağladığımda yenileme işlemini yapamıyorum. Bilgisayar üzerinden de giriş yaparken Kaspersky lisans uyarısı veriyor, devam et dediğimde aşağıdaki sayfaya atıyor. Çöktüyse yakın zamanda düzeltirler.

Sorun Instagram kaynaklı değil, ISS kaynaklı. Zira Turkcell'in mobil altyapısı ile giriş yapılabiliyor. Türk Telekom ve Türk Telekom altyapısı kullanan ISS'lerde bağlantı sorunları yaşanıyor. VPN veya Türk Telekom haricindeki mobil verileriniz ile erişim sağlayabilirsiniz.

1722558069385.png

Konuya Güncelleme:​

1722562891068.png

BTK kararı ile erişime engellenmiş.

Son düzenleme:
Muhtemelen çöktü, telefondan da giriş sağladığımda yenileme işlemini yapamıyorum. Bilgisayar üzerinden de giriş yaparken Kaspersky lisans uyarısı veriyor, devam et dediğimde aşağıdaki sayfaya atıyor. Çöktüyse yakın zamanda düzeltirler.

Eki Görüntüle 2271229
Telefonumdan giriliyor, sorun yok.

Eki Görüntüle 2271229

Sanırım çöktü, aynı şekilde telefondan girdiğimde bir süre sonra bir şey yenilemiyor ve mesajlarım gönderilmiyor.

Sanırım çöktü, aynı şekilde telefondan girdiğimde bir süre sonra bir şey yenilemiyor ve mesajlarım gönderilmiyor.

Türk Telekom mu kullanıyorsunuz? ISS kaynaklı bir sorun yaşıyor olabiliriz. Kaspersky'ın lisans uyarısı vermesi normal gelmedi bana.

Türk Telekom mu kullanıyorsunuz? ISS kaynaklı bir sorun yaşıyor olabiliriz. Kaspersky'ın lisans uyarısı vermesi normal gelmedi bana.

Bende Türk Telekom kullanıyorum ve sizin gibi giriş sağlayamıyorum. Sayfaya ulaşılamıyor hatası alıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı