EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 5 Temmuz 2022 #1 Sanırım diğer kişilerde de sorun var DM kutum sürekli resetleniyor, akış yenilenemiyor yeni hikayeler gözükmüyor kaç kişi de var bu sorun? Bazı arkadaşlarım da yok.
Sanırım diğer kişilerde de sorun var DM kutum sürekli resetleniyor, akış yenilenemiyor yeni hikayeler gözükmüyor kaç kişi de var bu sorun? Bazı arkadaşlarım da yok.
GremoryRias Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.937 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS B550M-A ( WI-FI ) AMD RYZEN 5 4650G KINGSTON HYPERX 8 GB 3200MHZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Temmuz 2022 #2 Instagram: Güncel arızalar, sorunlar ve hatalar | Instagramâda yaÅanan güncel arızalar, sorunlar ve hatalar. Servis ile ilgili sorun mu yaÅıyorsunuz? Buradan neler olduÄunu öÄrenebilirsiniz. downdetector.web.tr Evet, sorunlu gözüküyor.
Instagram: Güncel arızalar, sorunlar ve hatalar | Instagramâda yaÅanan güncel arızalar, sorunlar ve hatalar. Servis ile ilgili sorun mu yaÅıyorsunuz? Buradan neler olduÄunu öÄrenebilirsiniz. downdetector.web.tr Evet, sorunlu gözüküyor.
K Korayxt Kilopat Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 13 5 Temmuz 2022 #3 bende tam yazıcaktım benımde aynı sorunum var sohbetlerım sılınmıyor sılemıyorum sıldıklerımde gerı gelıyor yazdıklarım karsı tarafa gıdıyor ama bende otomatık sılınıyor gorunmuyor karsı tarafın yazdıkları bana gelmıyor hıc bır konusmayı sılemıyorum pc den gırdıgım zamanda sılındı gorunuyor ancak kısıye mesaj gondere gelınce tekrar gerı gelıyor konusmalar son yazdıklarım otomatık sılınıyor sorunun kaynagı nedır ag ıstegı basarısız dıye bır msj gelıyor ayrıyetten
bende tam yazıcaktım benımde aynı sorunum var sohbetlerım sılınmıyor sılemıyorum sıldıklerımde gerı gelıyor yazdıklarım karsı tarafa gıdıyor ama bende otomatık sılınıyor gorunmuyor karsı tarafın yazdıkları bana gelmıyor hıc bır konusmayı sılemıyorum pc den gırdıgım zamanda sılındı gorunuyor ancak kısıye mesaj gondere gelınce tekrar gerı gelıyor konusmalar son yazdıklarım otomatık sılınıyor sorunun kaynagı nedır ag ıstegı basarısız dıye bır msj gelıyor ayrıyetten
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.798 Çözümler 42 5 Temmuz 2022 #4 Bende hiç bir sorun yok hocalarım.
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 5 Temmuz 2022 #5 Korayxt dedi: bende tam yazıcaktım benımde aynı sorunum var sohbetlerım sılınmıyor sılemıyorum sıldıklerımde gerı gelıyor yazdıklarım karsı tarafa gıdıyor ama bende otomatık sılınıyor gorunmuyor karsı tarafın yazdıkları bana gelmıyor hıc bır konusmayı sılemıyorum pc den gırdıgım zamanda sılındı gorunuyor ancak kısıye mesaj gondere gelınce tekrar gerı gelıyor konusmalar son yazdıklarım otomatık sılınıyor sorunun kaynagı nedır ag ıstegı basarısız dıye bır msj gelıyor ayrıyetten Genişletmek için tıkla... Tamamen aynılarını yaşıyorum. R.B.D dedi: Bende hiç bir sorun yok hocalarım. Genişletmek için tıkla... Bazı arkadaşlarım da da sorun yok bazılarında var seçerek mi gönderiyorlar anlamıyorum
Korayxt dedi: bende tam yazıcaktım benımde aynı sorunum var sohbetlerım sılınmıyor sılemıyorum sıldıklerımde gerı gelıyor yazdıklarım karsı tarafa gıdıyor ama bende otomatık sılınıyor gorunmuyor karsı tarafın yazdıkları bana gelmıyor hıc bır konusmayı sılemıyorum pc den gırdıgım zamanda sılındı gorunuyor ancak kısıye mesaj gondere gelınce tekrar gerı gelıyor konusmalar son yazdıklarım otomatık sılınıyor sorunun kaynagı nedır ag ıstegı basarısız dıye bır msj gelıyor ayrıyetten Genişletmek için tıkla... Tamamen aynılarını yaşıyorum. R.B.D dedi: Bende hiç bir sorun yok hocalarım. Genişletmek için tıkla... Bazı arkadaşlarım da da sorun yok bazılarında var seçerek mi gönderiyorlar anlamıyorum
K Korayxt Kilopat Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 13 5 Temmuz 2022 #6 EREN SATAR dedi: Tamamen aynılarını yaşıyorum. Bazı arkadaşlarım da da sorun yok bazılarında var seçerek mi gönderiyorlar anlamıyorum Genişletmek için tıkla... bır cozum bulursan paylasırmısın mesajları sılmem gereklı dm kutusu yenılenmıyor nerden denedıysem olmuyor
EREN SATAR dedi: Tamamen aynılarını yaşıyorum. Bazı arkadaşlarım da da sorun yok bazılarında var seçerek mi gönderiyorlar anlamıyorum Genişletmek için tıkla... bır cozum bulursan paylasırmısın mesajları sılmem gereklı dm kutusu yenılenmıyor nerden denedıysem olmuyor
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 6 Temmuz 2022 #7 Korayxt dedi: bır cozum bulursan paylasırmısın mesajları sılmem gereklı dm kutusu yenılenmıyor nerden denedıysem olmuyor Genişletmek için tıkla... Benim düzeldi.
Korayxt dedi: bır cozum bulursan paylasırmısın mesajları sılmem gereklı dm kutusu yenılenmıyor nerden denedıysem olmuyor Genişletmek için tıkla... Benim düzeldi.