W Wqxte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2.225 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2022 #1 Daha önceden Instagram hesabıma bağlı birkaç hesap açmıştım. Şu an bu hesapları kapatmak istiyorum fakat bir türlü nereden sileceğimi bulamadım. Hesaptan çıkış yapa basınca ana hesabımdan çıkıyor. Geri giriş yapınca da hesaplar yine geliyor.
Daha önceden Instagram hesabıma bağlı birkaç hesap açmıştım. Şu an bu hesapları kapatmak istiyorum fakat bir türlü nereden sileceğimi bulamadım. Hesaptan çıkış yapa basınca ana hesabımdan çıkıyor. Geri giriş yapınca da hesaplar yine geliyor.
veiron Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 358 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2022 #2 O hesapları ana hesaptan ayırmanız gerekiyor, ayırmak istediğiniz hesabın ayarlarından oluyor diye biliyorum bende yapmıştım
O hesapları ana hesaptan ayırmanız gerekiyor, ayırmak istediğiniz hesabın ayarlarından oluyor diye biliyorum bende yapmıştım
AconitumYks Centipat Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 30 9 Haziran 2024 #3 Hocam nasıl yaptınız yapabildiyseniz