Merhaba Instagram'da birine istek göndereceğim ama gönderemiyorum. Fotoğrafta görüldüğü üzere bu şekilde uyarı çıkıyor hunun çözümü var midir? 2 3 haftadır geçmiyor ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.
Tarayıcıda'da dene orda da aynı hatayı alıyorsanız Instagram hesabını kısıtlamıştır. Tarayıcı'da bu hatayı almıyorsan uygulamayı sil tekrar yükle (ben denediğim için çalışıyor)
İnstagram yeni politikalar geliştirdi bir çok kişinin haberi yok sanırım. "Aşı" ile ilgili doğru ya da yanlış bilgi verseniz bile direkt olarak SANSÜRÜ yapıştırıyor cezayı veriyor. Keza yorum atma, takip etme gibi şeylere de katı kurallar getirdiler. Yeni Dünya düzeni dedikleri tam da bu işte Uyumaya devam etsin bazı kişiler.
Merhaba Instagram'da birine istek göndereceğim ama gönderemiyorum. Fotoğrafta görüldüğü üzere bu şekilde uyarı çıkıyor hunun çözümü var midir? 2 3 haftadır geçmiyor ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.
Tarayıcıda'da dene orada da aynı hatayı alıyorsanız Instagram hesabını kısıtlamıştır. Tarayıcı'da bu hatayı almıyorsan uygulamayı sil tekrar yükle (ben denediğim için çalışıyor)
Hocam bende de böyle bir hata var sadece yorum yapamıyorum 6 gün önce oldu bu hata 28'e kadar kısıtlandı diyor ama 29.11.2023 oldu hala bu hata geçmedi ben ne yapmam gerek her yolu denedim olmadı bunun bir çözümü yok mu?
Hocam bende de böyle bir hata var sadece yorum yapamıyorum 6 gün önce oldu bu hata 28'e kadar kısıtlandı diyor ama 29.11.2023 oldu hala bu hata geçmedi ben ne yapmam gerek her yolu denedim olmadı bunun bir çözümü yok mu?