lieys Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 1.564 Makaleler 1 Çözümler 1 29 Ağustos 2024 #1 Merhaba insanlara takip atınca kısıtlama yedim bu kısıtlamayı ilk kez yiyorum birkaç güne açılır mı?
Cristiano.Amett Decapat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 401 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5-11400h 2.7GHz>4.5GHz RTX 3050Tİ 16Gb Ram 500GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ağustos 2024 #2 Çok fazla insana arka arkaya istek atarsanız Instagram sizi bot olarak algılıyor ve hesabınızı kapatıyor.
Çok fazla insana arka arkaya istek atarsanız Instagram sizi bot olarak algılıyor ve hesabınızı kapatıyor.
lieys Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 1.564 Makaleler 1 Çözümler 1 29 Ağustos 2024 #3 Cristiano.Amett dedi: Çok fazla insana arka arkaya istek atarsanız Instagram sizi bot olarak algılıyor ve hesabınızı kapatıyor. Genişletmek için tıkla... Hesabım kapanmadı sadece takip atamıyorum o kadar ilk defa olduğu için hemen kapatacağını düşünmüyorum arkadaşlarımın da başına gelmişti kapanmamıştı.
Cristiano.Amett dedi: Çok fazla insana arka arkaya istek atarsanız Instagram sizi bot olarak algılıyor ve hesabınızı kapatıyor. Genişletmek için tıkla... Hesabım kapanmadı sadece takip atamıyorum o kadar ilk defa olduğu için hemen kapatacağını düşünmüyorum arkadaşlarımın da başına gelmişti kapanmamıştı.
GhOstseOul Decipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 1.911 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #4 1 kaç gün herhalde. Veya 1 hafta. Ama hesap kapanmaz.
Cristiano.Amett Decapat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 401 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5-11400h 2.7GHz>4.5GHz RTX 3050Tİ 16Gb Ram 500GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ağustos 2024 #5 lieys dedi: Hesabım kapanmadı sadece takip atamıyorum o kadar ilk defa olduğu için hemen kapatacağını düşünmüyorum arkadaşlarımın da başına gelmişti kapanmamıştı. Genişletmek için tıkla... Ben yeni hesap açıp arkadaşlarıma istek attigimda aynı hatayı alıyordum ve hesabım kapanıyordu. Birkaç tane hesabım kapandı öyle.
lieys dedi: Hesabım kapanmadı sadece takip atamıyorum o kadar ilk defa olduğu için hemen kapatacağını düşünmüyorum arkadaşlarımın da başına gelmişti kapanmamıştı. Genişletmek için tıkla... Ben yeni hesap açıp arkadaşlarıma istek attigimda aynı hatayı alıyordum ve hesabım kapanıyordu. Birkaç tane hesabım kapandı öyle.