okankose Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 326 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #1 Arkadaş böyle bir sorunla karşılaşıyorum. 1 Ağustos'ta engelin kalkacağını söylüyor ama hala kalkmadı. Ne yapabilirim; nasıl bunu kaldırabilirim? Yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri Screenshot_20250801_001335_Instagram.jpg 74,3 KB · Görüntüleme: 39 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2025
Arkadaş böyle bir sorunla karşılaşıyorum. 1 Ağustos'ta engelin kalkacağını söylüyor ama hala kalkmadı. Ne yapabilirim; nasıl bunu kaldırabilirim? Yardımcı olur musunuz?
bvtushka Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 1.148 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Republic of Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #2 Dostum Instagram sunucularının veritabanının saatine göre işliyor bu kural, çözülmesi için onların sisteminde ki saate göre hareket ediliyor. Gün içerisinde yasağın kalkacaktır.
Dostum Instagram sunucularının veritabanının saatine göre işliyor bu kural, çözülmesi için onların sisteminde ki saate göre hareket ediliyor. Gün içerisinde yasağın kalkacaktır.