Rehber Instagram dahil bütün sitelere girmek için DNS ayarı

Hocam anlamakta güçlük çekiyorsunuz galiba üsttede yazdığım gibi O UYGULAMAYI BİLMİYORDUM

Evdeki internetimde Cloud flare olani denedim telefondan girmiyordu modem arayuzune IPv4 ve 6 ya Cloud flare in DNS'ini girdim bir de telefona Cloud flare in DNS'sini girdim Instagram'a girer olduk ama mobil veride çalışmıyor hiçbir şekilde.

Hocam böyle uygulamalar çok güvenilir değil bence zaten DNS kendiniz değiştirebiliyorsunuz.

Cloud flare dunyanin en güvenilir DNS'lerinin başında gelmektedir hatta güvenlik sistemi bir kanaldami bir yere konu olmuştu lav lambalarindaki rastgele olusan dalgaları kullanıyorlardi ya da benzer bir şey hatta ziyaret bile edebiliyorsun o yeri tahmin edilemez bir şey yani.

İnternet sağlayıcınız dpi ile blok koyduysa dns değiştirmeniz hiç bir şeye yaramaz vpn gerekir. 1.1.1.1 uygulamasındaki warp özelliği de bir vpn olduğu için onunla da girebilirsiniz. Ayrıca bedava ve cloudflare'ın olduğu için güvenli. Ya da goodbyedpi gibi bir program kullanabilirsiniz ama ben ona güvenmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…