Instagram desteğe nasıl mesaj atılabilir?

rCadrennn

Zeptopat
İyi Sosyaller, öncelikle hesabıma giren biri oldu. Hesabımı kurtardım ama arkadaşı şikayet etmek hatta gerekirse banlatmak istiyorum.

Ancak, Instagram yardım merkezine girdiğimde istediğim sonuca ulaşamadım. Bu yüzden Instagram desteğe özel bir mesaj atmak istiyorum.

Bunu bilgisayardan nasıl yapacağımı bulamadım, bilen olup yardım ederse çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ilgin için teşekkürler ancak ben bilgisayarda ayarlar-yardım kısmına geldiğimde "sorun bildir" gibi bir seçenek gelmiyor.
"Yardım merkezi","hesap durumu","gizlilik ve güvenlik yardımı" ve "destek talepleri" adında 4 seçenek yardım kısmında çıkıyor karşıma. Hepsini teker teker denedim inceledim ama dediğim gibi Instagram desteğe özel bir mesaj atamadım. Eğer benim hatamsa kusura bakmayın lütfen.

"support@instagram.com" adresine mail atarak hallettim.

İyi sosyaller, öncelikle hesabıma giren biri oldu. Hesabımı kurtardım ama arkadaşı şikayet etmek hatta gerekirse banlatmak istiyorum.

Ancak, Instagram yardım merkezine girdiğimde istediğim sonuca ulaşamadım. Bu yüzden Instagram desteğe özel bir mesaj atmak istiyorum.

Bunu bilgisayardan nasıl yapacağımı bulamadım, bilen olup yardım ederse çok sevinirim.

İyi sosyaller. Instagram şikayet forumları 90 günden fazla bir süredir kaldırılmış bulunmaktadır. Profilini şikayet edebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı