R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.676 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 21 Temmuz 2022 #1 Instagram destek ekibi ile canlı görüşme yapmak istiyorum. Hesabım çalındı onu geri almak istiyorum nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2022
Instagram destek ekibi ile canlı görüşme yapmak istiyorum. Hesabım çalındı onu geri almak istiyorum nasıl yapabilirim?
Killercelal07 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #2 Çalındı derken sadece şifreyi mi değiştirmişler yoksa herşeyi mi
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.676 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 21 Temmuz 2022 #3 Killercelal07 dedi: Çalındı derken sadece şifreyi mi değiştirmişler yoksa her şeyi mi? Genişletmek için tıkla... Instagram DM'den spam mesajı geldi tıkladım. Hesap ile beraber e-posta ve şifre değiştirildi.
Killercelal07 dedi: Çalındı derken sadece şifreyi mi değiştirmişler yoksa her şeyi mi? Genişletmek için tıkla... Instagram DM'den spam mesajı geldi tıkladım. Hesap ile beraber e-posta ve şifre değiştirildi.
Killercelal07 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #4 RivalsX dedi: Instagram DM'den spam mesajı geldi tıkladım. Hesap ile beraber e-posta ve şifre değiştirildi. Genişletmek için tıkla... Peki telefon numaranız kayıtlı mıydı
RivalsX dedi: Instagram DM'den spam mesajı geldi tıkladım. Hesap ile beraber e-posta ve şifre değiştirildi. Genişletmek için tıkla... Peki telefon numaranız kayıtlı mıydı
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.676 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 21 Temmuz 2022 #5 Killercelal07 dedi: Peki telefon numaranız kayıtlı mıydı? Genişletmek için tıkla... Facebook ile giriyordum.
Killercelal07 dedi: Peki telefon numaranız kayıtlı mıydı? Genişletmek için tıkla... Facebook ile giriyordum.
Killercelal07 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #6 RivalsX dedi: Facebook ile giriyordum. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun demek istiyorum hocam benim bildiğim kadarıyla yapcak bişey yok anca mail atabilirsin ondan da zor cevap alırsın
RivalsX dedi: Facebook ile giriyordum. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun demek istiyorum hocam benim bildiğim kadarıyla yapcak bişey yok anca mail atabilirsin ondan da zor cevap alırsın
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 5.027 Makaleler 1 Çözümler 46 21 Temmuz 2022 #7 Canlı olarak görüşebileceğiniz bir adres yok.
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.676 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 21 Temmuz 2022 #8 die dedi: Canlı olarak görüşebileceğiniz bir adres yok. Genişletmek için tıkla... Peki nereden?
F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 21 Temmuz 2022 #9 İnstagram ayarlarından desteğe giriliyordu yanılmıyorsam. Geçen gün dediğiniz yöntemle arkadaşımınki çalındı geri aldı o şekilde.
İnstagram ayarlarından desteğe giriliyordu yanılmıyorsam. Geçen gün dediğiniz yöntemle arkadaşımınki çalındı geri aldı o şekilde.
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.676 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 21 Temmuz 2022 #10 FurkanKutlu dedi: Instagram ayarlarından desteğe giriliyordu yanılmıyorsam. Geçen gün dediğiniz yöntemle arkadaşımınki çalındı geri aldı o şekilde. Genişletmek için tıkla... Arkadaşınıza sorup nasıl yaptığını öğrenebilir misin?
FurkanKutlu dedi: Instagram ayarlarından desteğe giriliyordu yanılmıyorsam. Geçen gün dediğiniz yöntemle arkadaşımınki çalındı geri aldı o şekilde. Genişletmek için tıkla... Arkadaşınıza sorup nasıl yaptığını öğrenebilir misin?