Instagram DM Görüldü Sorunu

Murat Koçak

Kilopat
Yer
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Instagram DM içerisinde mesaj attığımda karşıdaki kişi mesajımı görse bile görüldüye dair birşey çıkmıyor. Sorun sanırım cihazımda çünkü diğer hesabıma giriş yapıp denedim aynı hata o hesaptada olamayacağına göre cihazda sorun var bence. Ayrıca telefonumu tamamen sıfırlamayı denedim fakat bir sonuç alamadım.

İnstagram sunucularında bir sıkıntı vardır. Uygulamayı sil ve yükle yapsaydınız aynı işlevi görebilirdi. Bir sonraki güncellemeyi beklemek yerine, modlanmış halini yükleyebilirsiniz. gbinsta.com

Son düzenleyen: Moderatör:
İnstagram sunucularında bir sıkıntı vardır. Uygulamayı sil ve yükle yapsaydınız aynı işlevi görebilirdi. Bir sonraki güncellemeyi beklemek yerine, modlanmış halini yükleyebilirsiniz. gbinsta.com
Nasıl indirebileceğim konusunda fikrim yok biraz yardımcı olur musunuz sitede Android yazıyordu.

Kardeşim aynı sorun bende de var güncelleme yaptıktan sonra yine değişmedi hâlâ görüldü olmuyor ama karşı tarafımdaki kişide görüldü oluyor bir yardım lütfen.
Instagram DM içerisinde mesaj attığımda karşıdaki kişi mesajımı görse bile görüldüye dair bir şey çıkmıyor. Sorun sanırım cihazımda çünkü diğer hesabıma giriş yapıp denedim aynı hata o hesaptada olamayacağına göre cihazda sorun var bence. Ayrıca telefonumu tamamen sıfırlamayı denedim fakat bir sonuç alamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı