Merhaba. İnstagram DM mesajlarının okunması mümkün mü? Rica ederim tam emin olanlar cevap versin, benim için çok önemli. Sebebi de şu benimle senelerdir uğraşan bir adam var. Kurtulmaya çalışıyorum ama kurtulamıyorum. Bir kız arkadaşım ile İnstagram DM üzerinden konuşuyordum, biraz hoşlandığım bir çocuktan bahsettim, 1 hafta sonra da mesajı sildim. İnstagram DM'leri okunabiliyorsa o hoşlandığım çocukla uğraşır diye çok korkuyorum.
çok çok teşekkür ederim. Benimle çok uğraşan biri ve akla hayale gelmeyecek şeyler yaptı. Bu tür düşünceler de aklıma geliyor ister istemez. Tekrar teşekkür ederim cevap için.
2 Faktörlü doğrulamayı açın, bunu açar isen senin ile etkileşime girmeden hesabına erişemez. Bundan sonrası tamamen sana bağlı. Seni bir şekilde oltasına düşürürse hesabına girebilir, yani mesela sana bir link atar ona tıklarsın o şekilde olur. Veya sosyal mühendislik yolu ile gerçek hayatta bir şekilde senden şifreyi almaya çalışır. Bu tarz şeylere uyanık olursanız sıkıntı olmaz, yani tamamen size bağlı.