Gunslinger Kilopat Katılım 17 Kasım 2017 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2020 #1 Merhabalar, CS6 üzerinden yaptığım her görsel Instagram'a yüklendiğinde blurlu ve pikselli gözüküyor.
Merhabalar, CS6 üzerinden yaptığım her görsel Instagram'a yüklendiğinde blurlu ve pikselli gözüküyor.
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 28 Temmuz 2020 #2 Hangi cihaz üzerinden Instagram'a görsel yüklüyorsunuz?
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.419 Çözümler 70 Yer Istanbul 28 Temmuz 2020 #3 Yüklemek istediğiniz görüntülerin kalitesi cihazdan cihaza değişiklik gösterebiliyor ama maalesef en iyi telefonda bile kalite düşüyor.
Yüklemek istediğiniz görüntülerin kalitesi cihazdan cihaza değişiklik gösterebiliyor ama maalesef en iyi telefonda bile kalite düşüyor.
Addvar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 1.266 Makaleler 4 Çözümler 9 28 Temmuz 2020 #4 Gunslinger dedi: Merhabalar, CS6 üzerinden yaptığım her görsel Instagram'a yüklendiğinde blurlu ve pikselli gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Ben şurdan izlemiştim. Bilgisayardan yüklemeyi gösteriyor ve de instagramın önerdiği piksellerde fotoğraf oluşturmayı. Belirli standartları var. Kare fotoğraf için mesela 1080x1080 öneriyor instagram. Bunun gibi... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Gunslinger dedi: Merhabalar, CS6 üzerinden yaptığım her görsel Instagram'a yüklendiğinde blurlu ve pikselli gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Ben şurdan izlemiştim. Bilgisayardan yüklemeyi gösteriyor ve de instagramın önerdiği piksellerde fotoğraf oluşturmayı. Belirli standartları var. Kare fotoğraf için mesela 1080x1080 öneriyor instagram. Bunun gibi... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Gunslinger Kilopat Katılım 17 Kasım 2017 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2020 #5 unnamedington dedi: Hangi cihaz üzerinden Instagram'a görsel yüklüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... PC üzerinden yüklediğim kaliteli fotoğrafları Instagram'a yüklendiğinde görüntü bozuluyor. Gunslinger dedi: PC üzerinden yüklediğim kaliteli fotoğrafları Instagram'a yüklendiğinde görüntü bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Instgram sayfamdaki görüntü bu şekilde : Login • Instagram Ama orjinali aşşağıdaki gibi. Üstteki videoyu denedim olmadı. Dosya Ekleri Screenshot_1.png 7,3 KB · Görüntüleme: 72 Son düzenleme: 28 Temmuz 2020
unnamedington dedi: Hangi cihaz üzerinden Instagram'a görsel yüklüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... PC üzerinden yüklediğim kaliteli fotoğrafları Instagram'a yüklendiğinde görüntü bozuluyor. Gunslinger dedi: PC üzerinden yüklediğim kaliteli fotoğrafları Instagram'a yüklendiğinde görüntü bozuluyor. Genişletmek için tıkla... Instgram sayfamdaki görüntü bu şekilde : Login • Instagram Ama orjinali aşşağıdaki gibi. Üstteki videoyu denedim olmadı.