Instagram "durduruldu" hatası

supprime

Hectopat
Makaleler
1
Merhabalar. Instagram sürekli olarak atıyor ve durduruldu diyor. Ben de Instagram Lite yükledim problem yok fakat Lite aşırı kalitesiz. Problem ne zamana veya nasıl çözülür?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Instagram sürekli olarak atıyor ve durduruldu diyor. Ben de Instagram Lite yükledim problem yok fakat Lite aşırı kalitesiz. Problem ne zamana veya nasıl çözülür?
Hocam ne zamandır var bu sorun?

Doğrudan ilişkili mi bilmiyorum lakin Android System Webview'i silip tekrardan İnstagram'ı indirip, girmeyi dener misin?

Instagram sil telefonun kendi temizle programi ile temizleme yap yeniden baslat indir duzelir.

Instagram sil telefonun kendi temizle programi ile temizleme yap yeniden baslat indir duzelir.

Olmadı maalesef.
Doğrudan ilişkili mi bilmiyorum lakin Android System WebView'i silip tekrardan Instagram'ı indirip, girmeyi dener misin?

Denemiştim olmadı.
Doğrudan ilişkili mi bilmiyorum lakin Android System WebView'i silip tekrardan Instagram'ı indirip, girmeyi dener misin?

Denemiştim olmadı.

Hocam ayarlardan İnstagram verilerini temizle yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…