Instagram en iyi yorumları göstermiyor

Bu ne saçma bir sistem ya? YouTube'da yorumları açınca en iyi veya en yeni seçebiliyorsun. Bunda bir giriyorum en iyi yorumları okumak için en tepeye çıkmam gerekiyor. Instagram cahiliyim, var mı bir yöntemi?

Son düzenleme:
Bu durumdan ben de şikayetçiyim. Direkt olarak bir gönderinin yorumlarına bakmak istediğinizde en son gönderilmiş olan yorumu göstermek için en aşağıya yönlendiriliyorsunuz. Fakat bazı gönderilerde bulunan yorumlara girdiğimde ise en fazla beğeni alan yorumların bulunduğu kısım en üstte gözüküyor. Instagram'ın algoritmasında bir sorun olduğunu düşünüyorum. İnternette araştırdığımda herhangi bir konu ile de karşılaşamadım. @oscorp

Bu durumdan ben de şikayetçiyim. Direkt olarak bir gönderinin yorumlarına bakmak istediğinizde en son gönderilmiş olan yorumu göstermek için en aşağıya yönlendiriliyorsunuz. Fakat bazı gönderilerde bulunan yorumlara girdiğimde ise en fazla beğeni alan yorumların bulunduğu kısım en üstte gözüküyor. Instagram'ın algoritmasında bir sorun olduğunu düşünüyorum. İnternette araştırdığımda herhangi bir konu ile de karşılaşamadım. @oscorp
Bazı gönderiler var ki yorum olmadan bakmanın hiçbir anlamı yok. Yorumla beraber eğlencesi çıkıyor. Onun içinde bir saat uğraşacaksam başlarım Instagram'ına diyorum. :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı