ciftcisami77 Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 764 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #1 Benim eski bir Instagram hesabım var şifresini biliyorum fakat şifreyi girdikten sonra eski numarama kod gönderiyor. Hesabıma bu yüzden erişemiyorum ne yapabilirim?
Benim eski bir Instagram hesabım var şifresini biliyorum fakat şifreyi girdikten sonra eski numarama kod gönderiyor. Hesabıma bu yüzden erişemiyorum ne yapabilirim?
Hlina Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 1.853 Çözümler 95 15 Aralık 2024 #2 Önceki konunuzda mail ile iletişime geçmeniz önerilmiş. Mail gönderdiniz mi?
ciftcisami77 Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 764 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2024 #3 Yapacak bir sey yok maalesef bu hesap tamamen gitti hesapta gerçek doğum tarihi girili olmadığı için instagram kimliği onaylamıyor. Tekrardan mail göndermeyi deniyorum. Son düzenleme: 16 Aralık 2024
Yapacak bir sey yok maalesef bu hesap tamamen gitti hesapta gerçek doğum tarihi girili olmadığı için instagram kimliği onaylamıyor. Tekrardan mail göndermeyi deniyorum.