Lucy19 Decapat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2022 #1 Instagram eski sürümde kaldı, DM mesajlarına alıntılayıp yanıt veremiyorum. Yeni profil olduğundan dolayı oldu sanırım ama nasıl düzelir?
Instagram eski sürümde kaldı, DM mesajlarına alıntılayıp yanıt veremiyorum. Yeni profil olduğundan dolayı oldu sanırım ama nasıl düzelir?
Doğu Eşrefoğlu Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 681 Çözümler 7 1 Aralık 2022 #2 O zamanla kendiliğinden geliyor. Sabredin Artı 0 Eksi
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.442 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Aralık 2022 #3 Lucy19 dedi: Instagram eski sürümde kaldı, DM mesajlarına alıntılayıp yanıt veremiyorum. Yeni profil olduğundan dolayı oldu sanırım ama nasıl düzelir? Genişletmek için tıkla... Bende de yeni hesap açınca posta müzik eklenmiyordu. Düzeldi sonradan. Beklemek gerek. Artı 0 Eksi
Lucy19 dedi: Instagram eski sürümde kaldı, DM mesajlarına alıntılayıp yanıt veremiyorum. Yeni profil olduğundan dolayı oldu sanırım ama nasıl düzelir? Genişletmek için tıkla... Bende de yeni hesap açınca posta müzik eklenmiyordu. Düzeldi sonradan. Beklemek gerek.