Instagram giriş için kod istiyor

Sweettt

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7-13700HX 32 GB RAM RTX 4070 1 TB SSD 165 HZ
Arkadaşlar telefona format attım. Google Authenticator gitti, daha önceden PC'den de çıkış yapmıştım hesaptan. Şimdi de girerken kod istiyor, ne yapacağım? Her yerden sıkıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 faktörlü doğrulama vakası. Bende yaşadım. Mail atın.

Telefon numaranıza kod göndermeyi deneyin veya eğer mail adresiniz varsa giriş bağlantısı gönderin.

Eğer mail adresiniz varsa giriş bağlantısı gönderin.

Hocam geçen bende yaşamıştım ama bir kaç gün hiç deneme yapmamıştım ve düzelmişti ama eğer acelem var diyorsanız @Kullanıcı311 adlı arkadaşın dediği gibi yapın derim.

2 faktörlü doğrulama vakası. Bende yaşadım. Mail atın.

Mail attım ama tam sağlıklı olması sanırım cevap alamadım hala.

Telefon numaranıza kod göndermeyi deneyin veya eğer mail adresiniz varsa giriş bağlantısı gönderin.

Hocam telefon numarasına nasıl göndereceğiz.

Hocam geçen bende yaşamıştım ama birkaç gün hiç deneme yapmamıştım ve düzelmişti ama eğer acelem var diyorsanız @Kullanıcı311 adlı arkadaşın dediği gibi yapın derim.

Vallahi hocam maalesef acelem var yani beklesem düzelmez gibi geliyor bana sonuçta nasıl acılacak 2 aşamalı.

Kod ekranını atar mısın, ordan yardımcı olabilirim

Dosya Ekleri

• inst.png
    115,2 KB · Görüntüleme: 42
Kanka bildiğin authenticator kod istiyor.
Telefonunuzdan 'Başka Bir Yol Dene' seçeneğine tıklayarak mesaj göndermeyi deneyebilirsiniz. Eğer bu seçenek yoksa 'Destek Al' kısmına tıklayarak hesabınızda eğer ki fotoğrafınız varsa selfie yoluyla geri alabilirsiniz. Ayrıca, eğer bu yöntemler işe yaramazsa son seçenek olarak e-postanıza giriş bağlantısı yollayın, ve bunları telefonunuzdan yapın, konum vs izinleriniz açık olsun.

Hocam hesapta profil fotografı var ben bunu nereden göndereceğim mailden mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…