Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.624 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #11 Şebnem Ferah dedi: İyi bir tavsiye değil fakat fake hesap açıp takip edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anlar ki hocam zaten o hesabı 7 kişi takip ediyor büyük ihtimal tanıdıkları, beni de kabul etmez zaten tanımasa bile.
Şebnem Ferah dedi: İyi bir tavsiye değil fakat fake hesap açıp takip edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anlar ki hocam zaten o hesabı 7 kişi takip ediyor büyük ihtimal tanıdıkları, beni de kabul etmez zaten tanımasa bile.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 3 Ağustos 2023 #12 Paul Walker dedi: Anlar ki hocam zaten o hesabı 7 kişi takip ediyor büyük ihtimal tanıdıkları, beni de kabul etmez zaten tanımasa bile. Genişletmek için tıkla... Tek çare takip edenlerden arkadaşın ya da aran iyi olan var ise onlardan bakmak vs.
Paul Walker dedi: Anlar ki hocam zaten o hesabı 7 kişi takip ediyor büyük ihtimal tanıdıkları, beni de kabul etmez zaten tanımasa bile. Genişletmek için tıkla... Tek çare takip edenlerden arkadaşın ya da aran iyi olan var ise onlardan bakmak vs.
Sparkyy Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.555 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #13 Paul Walker dedi: Bakmak istediğimiz hesabı takip eden birisinin daha kullanmasi lazım ve paralı. Yok bulamadım yav. Genişletmek için tıkla... Olsun ya
Paul Walker dedi: Bakmak istediğimiz hesabı takip eden birisinin daha kullanmasi lazım ve paralı. Yok bulamadım yav. Genişletmek için tıkla... Olsun ya
G God134 Centipat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #14 Postegro çalışmıyor şu an. Eskiden çalışıyordu. Boşa paran gitmesin.
Batuhandn Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 2.158 Makaleler 4 Çözümler 8 Yer İstanbul / Türkiye 4 Ağustos 2023 #15 Play Store'daki uygulamaların çalışma mantığı düşündüğüm kadarıyla şöyle (çalışanların); Bakmak istediğiniz profili takip eden kişiyi aracı olarak kişinin profilini görebiliyorsunuz diye düşündüm.
Play Store'daki uygulamaların çalışma mantığı düşündüğüm kadarıyla şöyle (çalışanların); Bakmak istediğiniz profili takip eden kişiyi aracı olarak kişinin profilini görebiliyorsunuz diye düşündüm.