moxxi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 1.529 Çözümler 4 13 Haziran 2020 #11 Korkmaz02 dedi: Postegro sadece o uygulamayı kullanan gizli hesapların fotoğraflarını gösterir. Mesela ben de o uygulama yok, benim fotoğraflarımı göremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır bende uygulama yüklü ise takip ettiğim gizli hesapları da gösteriyor.
Korkmaz02 dedi: Postegro sadece o uygulamayı kullanan gizli hesapların fotoğraflarını gösterir. Mesela ben de o uygulama yok, benim fotoğraflarımı göremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır bende uygulama yüklü ise takip ettiğim gizli hesapları da gösteriyor.
Maximilian Kilopat Katılım 5 Nisan 2016 Mesajlar 268 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2020 #12 Korkmaz02 dedi: Postegro sadece o uygulamayı kullanan gizli hesapların fotoğraflarını gösterir. Mesela ben de o uygulama yok, benim fotoğraflarımı göremezsiniz. Genişletmek için tıkla... İşte bu şekilde bilinçli postlar daha güzel. Adam sadece kullanıyor ne işe yaradığını bilmeden öneriyor.
Korkmaz02 dedi: Postegro sadece o uygulamayı kullanan gizli hesapların fotoğraflarını gösterir. Mesela ben de o uygulama yok, benim fotoğraflarımı göremezsiniz. Genişletmek için tıkla... İşte bu şekilde bilinçli postlar daha güzel. Adam sadece kullanıyor ne işe yaradığını bilmeden öneriyor.
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2020 #13 Korkmaz02 dedi: Postegro sadece o uygulamayı kullanan gizli hesapların fotoğraflarını gösterir. Mesela ben de o uygulama yok, benim fotoğraflarımı göremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Eğer takipcilerinin arasında uygulamayı kullanan varsa görürüm. Takipci sayısı 200'ün üzerinde olan herkese banko bakarsın. Maximilian dedi: İşte bu şekilde bilinçli postlar daha güzel. Adam sadece kullanıyor ne işe yaradığını bilmeden öneriyor. Genişletmek için tıkla... Gayette iyi biliyorum kardeşim.
Korkmaz02 dedi: Postegro sadece o uygulamayı kullanan gizli hesapların fotoğraflarını gösterir. Mesela ben de o uygulama yok, benim fotoğraflarımı göremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Eğer takipcilerinin arasında uygulamayı kullanan varsa görürüm. Takipci sayısı 200'ün üzerinde olan herkese banko bakarsın. Maximilian dedi: İşte bu şekilde bilinçli postlar daha güzel. Adam sadece kullanıyor ne işe yaradığını bilmeden öneriyor. Genişletmek için tıkla... Gayette iyi biliyorum kardeşim.
yigit2020 Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #14 Korkmaz02 dedi: Postegro sadece o uygulamayı kullanan gizli hesapların fotoğraflarını gösterir. Mesela ben de o uygulama yok, benim fotoğraflarımı göremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Sizi takip eden herhangi biri postegro kullanıyorsa herkes bakabilir
Korkmaz02 dedi: Postegro sadece o uygulamayı kullanan gizli hesapların fotoğraflarını gösterir. Mesela ben de o uygulama yok, benim fotoğraflarımı göremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Sizi takip eden herhangi biri postegro kullanıyorsa herkes bakabilir