muaz_km Decapat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar Instagram'da benim 1 adet grubum var 3 kişi ceza aldı attım onlar gruptayken susturma özeliği var mı tıpkı DC'deki gibi?
Arkadaşlar Instagram'da benim 1 adet grubum var 3 kişi ceza aldı attım onlar gruptayken susturma özeliği var mı tıpkı DC'deki gibi?
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.844 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #2 muaz_km dedi: Arkadaşlar Instagram'da benim 1 adet grubum var 3 kişi ceza aldı attım onlar gruptayken susturma özeliği var mı tıpkı DC'deki gibi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam, maalesef.
muaz_km dedi: Arkadaşlar Instagram'da benim 1 adet grubum var 3 kişi ceza aldı attım onlar gruptayken susturma özeliği var mı tıpkı DC'deki gibi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam, maalesef.
muaz_km Decapat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #3 crqdles dedi: Yok hocam, maalesef. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.