Y yok1764 Decapat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 162 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #1 Bir yorumda "beynin olmadığı için" içeren bir ifade kullandım küfürsüz, yasal işlem başlatacağım diyor şahıs. Bu mümkün mü?
Bir yorumda "beynin olmadığı için" içeren bir ifade kullandım küfürsüz, yasal işlem başlatacağım diyor şahıs. Bu mümkün mü?
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #2 Evet bal gibide açar, kaç kişi yandı böyle.
Quessa Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 1.250 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #3 yok1764 dedi: Bir yorumda "beynin olmadığı için" içeren bir ifade kullandım küfürsüz, yasal işlem başlatacağım diyor şahıs. Bu mümkün mü? Genişletmek için tıkla... ifade özgürlüğüne giriyor sanırım
yok1764 dedi: Bir yorumda "beynin olmadığı için" içeren bir ifade kullandım küfürsüz, yasal işlem başlatacağım diyor şahıs. Bu mümkün mü? Genişletmek için tıkla... ifade özgürlüğüne giriyor sanırım
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 14 Ekim 2024 #4 Quessa dedi: ifade özgürlüğüne giriyor sanırım Genişletmek için tıkla... "Beynin olmadığını düşünüyorum" dese ifade özgürlüğü, fakat kesin bir tanı gibi "beynin olmadığı için" deyince düşünce olmuyor. Muhtemelen uğraşmaz seni korkutmak için yaptı, ağzımıza geleni yorumlarda söylemiyoruz bundan sonra demek ki.
Quessa dedi: ifade özgürlüğüne giriyor sanırım Genişletmek için tıkla... "Beynin olmadığını düşünüyorum" dese ifade özgürlüğü, fakat kesin bir tanı gibi "beynin olmadığı için" deyince düşünce olmuyor. Muhtemelen uğraşmaz seni korkutmak için yaptı, ağzımıza geleni yorumlarda söylemiyoruz bundan sonra demek ki.
Y yok1764 Decapat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 162 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #5 armas dedi: "Beynin olmadığını düşünüyorum" dese ifade özgürlüğü, fakat kesin bir tanı gibi "beynin olmadığı için" deyince düşünce olmuyor. Muhtemelen uğraşmaz seni korkutmak için yaptı, ağzımıza geleni yorumlarda söylemiyoruz bundan sonra demek ki. Genişletmek için tıkla... Beyin olsa demiştim. Olmadığı için değil.
armas dedi: "Beynin olmadığını düşünüyorum" dese ifade özgürlüğü, fakat kesin bir tanı gibi "beynin olmadığı için" deyince düşünce olmuyor. Muhtemelen uğraşmaz seni korkutmak için yaptı, ağzımıza geleni yorumlarda söylemiyoruz bundan sonra demek ki. Genişletmek için tıkla... Beyin olsa demiştim. Olmadığı için değil.