Instagram haksız ban yedim

Tamam

Bot sanmaması için ne yapmalıyım.
Bio eklemen, her hangi cinsellik barındırmayan profil fotoğrafı eklemen + bir kaç mavi tikli hesap takip edip, rastgele bir post atman. Post at kalsın hesapta 5 dakika falan sonra arşivlersin zaten.
Profil fotografı koyman biraz takipçinin olması ve biyogrofinin olması.
Takipçiye gerek yok hocam, ben de kullanıyorum 0 takipçili hesap. Henüz başıma gelmedi, dediğimi yapsa yeterli. Takipçi olması zorunda değil.

Hocam takipçiyi şu yüzden söyledim eğer 0 takipçiniz varsa hesabınız 5 10 spam yediğinde tak diye kapanıyor böyle bir algoritması vardı instagramın.

Tamam teşekkür ederim.
Hocam takipçiyi şu yüzden söyledim eğer 0 takipçiniz varsa hesabınız 5 10 spam yediğinde tak diye kapanıyor böyle bir algoritması vardı Instagram'ın.

Hesabı silip aynı e posta ile hesap açma gibi bir şansım var mı?

Tamam teşekkür ederim.

Hesabı silip aynı e posta ile hesap açma gibi bir şansım var mı?
Bana göre açma aynı mail ile, outlook’tan çok kolay 5 dakika da açarsın gmail gibi değil.
Hocam takipçiyi şu yüzden söyledim eğer 0 takipçiniz varsa hesabınız 5 10 spam yediğinde tak diye kapanıyor böyle bir algoritması vardı instagramın.
Hocam onu biliyorum, dediğiniz doğru. Ama arkadaş belli ki anonim takılıyor zaten. O yüzden gerek yok dedim, eğer yorum falan atmıyorsa spam yemez, yiyemez.

Anladım hocam birlikte arkadaşa yardımcı olduk onun adına bende teşekkür ederim.

Aynen anonim takılıyorum.
Teşekkür ederim bu arada hepinize.
Cevap verdiğiniz için.
İyi Forumlar.

Aynen anonim takılıyorum.
Teşekkür ederim bu arada hepinize.
Cevap verdiğiniz için.
Rica ederim hocam, iyi geceler dilerim. Çözüldü olarak işaretleyebilirsin konuyu. Bu arada “anonim takılıyor” dedim. Yanlış anlamış olabilirsin, her hangi gibi bir küçük düşürme söz konusu değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…