Instagram da herhangi bir topluluk kuralına uymamazlık yapmama rağmen sürekli hesabıma kısıtlama geliyor. Mail atıyorum cevap vermiyorlar destek talebi oluşturuyorum cevap vermiyorlar ne yapmam gerekli?
Hocam biri bildiriyordur benim eski hesabımda her hafta kısıtlama yiyordum arkadaşın biri her bildirdiğinde haksız yere kısıtlanıyordum benim fikrim böyle.
Hocam biri bildiriyordur benim eski hesabımda her hafta kısıtlama yiyordum arkadaşın biri her bildirdiğinde haksız yere kısıtlanıyordum benim fikrim böyle.
Hiç ihlalim olmadığından dolayı bence de biri bildiriyor ama ne yapmam lazım mail atıyorum cevap yok destek açıyorum cevap yok hesap değiştirmek istemiyorum değiştirsem bile yine aynı olacak yok mu hiçbir çözümü ya bir kere sildim uygulamayı tekrar yükledim 1 saat falan kısıtlamam kalktı sonra geri geldi şimdi silip yeniden yüklesem de düzelmiyor.
Yani ben hesap değiştirdim ve sorun çözüldü bildiren arkadaşı da o hesaptan engelledim. Bence hocam önce yeni hesap açın ve sadece güvendiklerinizi alın hesaba oradan öğrenirsiniz gibi.