Instagram hata veriyor

781348

Centipat
Instagram'da ne takip edebiliyorum birilerini ne de birilerini takipten çıkabiliyorum. Daha sonra tekrar dene. Instagram'da topluluğumuzu korumak için bazı hareketleri kısıtlıyoruz mesajı çıkıyor karşıma. Oysaki ben hiçbir şey yapmadım. Sadece 24 saat içinde bir sürü hesaba istek attım ve takibe aldım. Ve hesap ailemden gizli ondan dolayı gir çık çok yapıyorum. Sizce ne zamana düzelir?

Instagram'da ne takip edebiliyorum birilerini ne de birilerini takipten çıkabiliyorum. Daha sonra tekrar dene. Instagram'da topluluğumuzu korumak için bazı hareketleri kısıtlıyoruz mesajı çıkıyor karşıma. Oysaki ben hiçbir şey yapmadım. Sadece 24 saat içinde bir sürü hesaba istek attım ve takibe aldım. Ve hesap ailemden gizli ondan dolayı gir çık çok yapıyorum. Sizce ne zamana düzelir?

24 saate.

Bir olayı çok kez tekrarlarsanız yani örnek olarak sizin de belirttiğiniz gibi 24 saat içinde birçok hesabı takip edip, istek atarak, çok fazla yorum göndererek, çok fazla gönderi beğenerek. Bu durumda Instagram sizi kısa süreliğine engeller, en fazla 24 saat içinde düzelir. 15 dk ila 24 saat arasında düzelir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı