Instagram hesabı açamıyorum

The Super Mario

Centipat
Merhaba, Instagram'da yeni bir hesap açacaktım ancak "*******@******.com adresini başka bir hesap kullanıyor. "Kullanıyor diyor. Ama ben daha e-posta adresmi yeni açtım bu nasıl oldu? :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşın dediği gibi, sosyal medya fareleri sahte hesap açıp sallamış e-postayı sizin ki denk gelmiş.
e-posta'ya sahip olduğun için istersen hesabı kontrolüne alabilirsin,
o hesabı kullanmak istemiyorsan eğer, hesapta ki e-postayı değiştir, böylelikle kendi adresin boşa çıkmış olur. Yeni hesap açarsın.

Telefon numarası ile kayıt ol, daha sonra ayarlardan e-posta adresini ekleyebilirsin hesabına, istersen sonra yine numaranı hesabından kaldırabilirsin. Diğer kullanıcıların dediği gibi sahte hesap açıp sallamış e-postayı sizinki denk gelmiş falan öyle değil o. Ben bu durumu İnstagram' ın getirdiği, sürekli yeni açılan sahte İnstagram hesaplarını engellemek için getirilen bir kısıtlama olarak görüyorum. Telefon numaran ile kayıt ol, hesabına e-posta adresini ekle sonra numaranı tekrar kaldır aynı şey, istersende kaldırma kalsın numaran. Bende yaşadım aynı durumu.

Son düzenleme:
Merhaba, Instagram'da yeni bir hesap açacaktım ancak "*******@******.com adresini başka bir hesap kullanıyor. "Kullanıyor diyor. Ama ben daha e-posta adresmi yeni açtım bu nasıl oldu? :(

1 yıl kadar geç oldu ama olsun.

Şifremi unuttum de epostana gelen linkle şifreni değişstir hesaba epostayla gir epostasını veya şifresini yada kullanıcı adını değiştirebilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı