Instagram hesabı çalındı

mertz93

Femtopat
Öncelikle selamlar hayırlı hafta sonları oyun oynarken telefonu açıp Instagram'a girdiğimde hesabımdan çıkış yapıldığını gördüm. Hesabımın çalındığını anladım mailimi kontrol ettiğimde hiçbir şey yoktu sapan klasörüne baktığımda ekte bıraktığım maili gördüm. Instagram supporta destek talebi yolladım daha hızlı ne yapabilirim ne gibi süreçler beni bekliyor? Hesabımı geri alabilecek miyim yardımlarınızı bekliyorum.

Çalan kişinin mail adresi ekte gözüküyor.
Eki Görüntüle 2446186

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250315_163533_Gmail.jpg
    Screenshot_20250315_163533_Gmail.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle selamlar hayırlı hafta sonları oyun oynarken telefonu açıp Instagram'a girdiğimde hesabımdan çıkış yapıldığını gördüm. Hesabımın çalındığını anladım mailimi kontrol ettiğimde hiçbir şey yoktu sapan klasörüne baktığımda ekte bıraktığım maili gördüm. Instagram supporta destek talebi yolladım daha hızlı ne yapabilirim ne gibi süreçler beni bekliyor? Hesabımı geri alabilecek miyim yardımlarınızı bekliyorum.

Eki Görüntüle 2446186

Aradan bir süre geçmiş kurtarmanız biraz zor olur.

Çok dikkat etmedim fotoğrafa hocam pardon muhtemelen sizin olduğunu doğrulamak için birkaç bilgi isticeklerdir.
Bu süreçte hesabı bir şekilde donduramıyor muyum hesapta ekli olan kişilere whatsapptan linklere tıklama dikkat et falan yazdım da hesapta birşeyler paylaşırlarsa sıkıntı çıkmasın açısından endişeleniyorum

İnstagramın geri dönmesi ne kadar sürer ortama

Bu süreçte hesabı bir şekilde donduramıyor muyum hesapta ekli olan kişilere WhatsApp'tan linklere tıklama dikkat et falan yazdım da hesapta bir şeyler paylaşırlarsa sıkıntı çıkmasın açısından endişeleniyorum.

Instagram'ın geri dönmesi ne kadar sürer ortama.

Donduramazsınız hocam. Birkaç saat veya 1 gün içerisinde dönerler tahminimce. Kesin bir cevap veremeyeceğim maalesef.

Eki Görüntüle 2446186

"Buradan hesabınızın güvenini kazanabilirsiniz" yazan yere tıklayınca ne oluyor?

"Buradan hesabınızın güvenini kazanabilirsiniz" yazan yere tıklayınca ne oluyor?
Buraya gönderiyor hocam bu sayfaya gidin dediğimde telefon numarama kod gelip hesabı kurtarmaya geçiyorum ama ekte gösterdiğim yere gelince tıkanıyorum

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250315_170518_Chrome.jpg
    Screenshot_20250315_170518_Chrome.jpg
    88,2 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20250315_170753_Instagram.jpg
    Screenshot_20250315_170753_Instagram.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 42

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı